Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimecres, 2 de desembre del 2009


Llegint l'entrevista feta a Wifredo Miró, secretari general de UGT a les terres de l'Ebre, on fa balanç de la incidència que la crisi econòmica té a les empreses del territòri, el entrevistador l'hi fa una pregunta sobre els fangs tòxis del riu Ebre a Flix. La resposta per mi, no té desperdici i em dona molt que pensar.
Us la copio i os deixo l'enllaç amb la notícia.

Les obres de descontaminació de Flix, posades com a exemple en nombroses ocasions com a projecte generador de llocs de treball, no comencen.
Avui no està clar si l’opció que es va adoptar per descontaminar Flix era la millor o potser calia posar una llosa i immobilitzar els llots tòxics. Algú té por que es produeixi un xoc tòxic per remoure els fangs i, per tant, el pitjor que li podria passar a aquestes terres és que es produís un xoc tòxic per contaminació de tot el riu, això seria dramàtic. Tot s’ha retardat no per la gent de les Terres de l’Ebre, perquè al final els importem relativament poc, sinó perquè es garanteixi el subministrament d’aigua a Tarragona. I fins que això no sigui garantit no començaran a remoure els fangs.

Salutacions!



2 comentaris:

eva_yam ha dit...

q fort!!!!!!!

Jesús Escribano ha dit...

Si, lo mismo pone en el diario impreso.
Por lo menos alguien se atreve a dar una explicación, si eso mismo lo dijese la ministra, incluso la aplaudiría por su valentía, pero si lograron torear a Pere ("dentro de tres meses, dentro de tres meses") qué no harán con nosotros.

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!