Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dijous, 13 de març de 2008

El decálogo de la amabilidad
1 Procura reconocer y respetar los derechos y los méritos de los demás, y aceptar sus formas de pensar, aunque sean distintas de las tuyas.

2 Trata a los demás con el mismo respeto y cariño con el que te gustaría que te tratasen a ti.

3 Procura ser complaciente con los que te rodean cuando te piden un favor o solicitan tu ayuda.

4 Utiliza palabras como gracias, perdón, por favor, que te facilitarán y harán más agradable tu relación con los demás.

5 Intenta ver en cada persona lo mejor de ella. Seguro que lo encontrarás y te sorprenderá..

6 Acostúmbrate a expresar tus mejores sentimientos, no los reprimas. Trata a los demás con toda la naturalidad, la alegría y el afecto que espontáneamente salgan de ti.

7 Acostúmbrate a sonreír. Muéstrate solidario, optimista y colaborador con las personas con las que convives.

8 Piensa que si todos tratamos de dar lo mejor de nosotros mismos todos seremos mucho más felices.

9 Trata de analizarte y observa si, cuando eres amable o afectuoso con los demás, te sientes más a gusto contigo mismo.

10 Comprueba cuántas horas al día estás de buen humor. Si son muchas, alégrate porque estás construyendo un mundo más amable.

Fundación Humanismo y Ciencia.

52 comentaris:

Anònim ha dit...

Què bonic... si per un moment només la meitat de la gent el tingués en compte el món rutllaria millor... Prou de presses, de males cares, de grolleries, de mals humors, d’egoisme... I endavant amb la tolerància, les rialles i la comprensió. Molt bonic. Escampeu-lo. Angelet.

Anònim ha dit...

Has posat una foto meva a la pestanya que em contestaves!! És maca, no sé si s'assembla a mi però gràcies. Queda bé. Potser vaig deixant emprempta... Angelet.

Anònim ha dit...

Has posat una foto meva a la pestanya que em contestaves!!! No sé si s'assembla a mi però queda bé. Gràcies. Potser és que vaig deixant emprempta... Angelet.

Anònim ha dit...

També has escrit com a frase del dia una que vaig escriure. Gràcies. Angelet.

enric ha dit...

De res Angelet. En quant a la frase,em va agradar molt i la vaig trobar molt encertada per posar-la a la capçalera del blog uns quants dies. La foto, he pensat que així estaries una mica més acompanyada.L'he trobat i no ho he pogut ressistir.
En relació al decàleg, és molt encertat.
Una abraçada i gràcies a tu!

Anònim ha dit...

Voldràs dir que no t'has pogut resistir (perdona, deformació professional un altre cop). Gràcies, sí, la veritat és que m'ha encantat... Per cert, què et fa pensar que això em farà sentir més acompanyada? Pensava que els àngels no tenien sexe....

enric ha dit...

Gràcies Angelet per la correcció. Sí, diuen que no teniu sexe, però a mi m'agrada imaginar-te com a Angeleta. Bé, el meu àngel de la guarda, és dona....
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

No t'he entès: vols dir que ja tens un àngel de la guarda?

enric ha dit...

Be, no diuen que tots tenim un àngel que ens guia i ens protegeix?

Anònim ha dit...

Ah! i com era el teu àngel de la guarda?

enric ha dit...

El meu Àngel de la guarda...sempre ha estat la meva veu interior. I no sé perquè, però sempre l'he vist com una dona. Però no m'agrada parlar massa d'això per aquest blog.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Mum, ho sento, pensava que un blog era per parlar d'això i de les coses que un volia... Cap problema. Cert que potser la teva vida és massa pública....

Qui creu en els àngels de la guarda sap que sempre viuen en el seu interior... o és que potser els angelets aconsegueixen posar-s'hi...

Angelet.

enric ha dit...

Angelet, si tens tota la raò. Jo parlo de tot el que vull i sento, però això ves per on ho trobo molt, molt interior com per publicar-ho. No sé si m'entens...
Els angelets, són a tot arreu i entren als cors de les persones.

Anònim ha dit...

Uff, i tant que t'entenc. Perfectamet. No només això sinó que saps que t'entenc. Cap problema. Angelet.

enric ha dit...

Gràcies Angelet ! Cada dia que passa desperta més en mi la curiositat de saber qui ets, perquè sé que et conec i sé que ets dona i mare.
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

Bones deduccions: dóna i mare, Totes dues són correctes. La única que no tinc clara (ara sóc jo la que no vol parlar per aquest medi) és què et fa pensar que ens coneixem... La veu interior del teu angelet? Em sobta...

Però no hauries de sentir curiositat, soc un angelet com tants n'hi ha al món... però me n'alegro: qui sent curiositat és que interessa, que apren, que està viu en el sentit de "no hay cosas sin interés, tan sólo personas incapaces de interesarse. Al que no posee el don de maravillarse ni de entusiasmarse más le valdría estar muerto, porque sus ojos están cerrados".

Anònim ha dit...

Per un moment he desitjat que no el publiquessis.... Bnit. Angelet

enric ha dit...

Ho sento Angelet, però el vaig publicar. Però quin problema hi ha? El que fa que pensi que et conec, si vols ja t'ho diré. Però no per aquí.
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

No, no n'hi ha cap de problema. Només que potser vaig pensar en veu alta... I quin problema tens tu per dir-m'ho per aquí?

enric ha dit...

Angelet, cap problema. Però no m'agradaria equivocarme.
Quan et vegi, t'ho diré. O si vols t'ho puc dir per mail.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Quan em vegis? Jo mai no he parlat amb tu i no crec que mai ens veiem. I la veritat no sé quin mal hi ha en equivocar-se en una cosa. Jo no tinc curiositat en saber en qui penses però si vols provar-ho per satisfer la teva tampoc tinc cap problema.

enric ha dit...

Angelet,si com tu dius mai ens hem vist ni hem xerrat, doncs ja estic equivocat. El que tinc és curiositat en saber qui és la persona amb la que estic xerrant i la que té la capacitat de dir les coses tal i com tu les dius. Però no voldria que la meva ansietat per posar-li una cara al teu cor, et fes sentir malament.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Com a bon àngel no hi ha res que em senti malament venint de tu. D'altra banda, no veig qué té d'especial que jo tingui la capacitat de "dir les coses tal i com les dic", com dius tu.

Pel que fa a posar-li una cara la meu cor recorda que "lo esencial es invisible a los ojos". Angelet.

enric ha dit...

És normal que no vegis l'especial que ets, perquè ets un Angelet, però per mi ho ets . M'agrada com dius les coses, que sempre estàs aquí per donar-me un cop de ma i sempre trobes la paraula i la frase adequada .
De totes formes, gràcies per ser-hi.
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

Semblava que tenies molt clar que em coneixies... potser t'he recordat a algú... Però em sobta que em facis tantes preguntes quan les teves respostes són curiosament que si sóc sincer, que demostro sabiduria en les paraules, que trobo la resposta adient... en canvi hi ha gent que t'ataca, t'insulta i tu encara els hi dones mil explicacions sense saber QUI són... Francament, em sorpren. Angelet

eva_yam ha dit...

eissssssssssssss deu ni do!! 25 comentaris!! quina enveja que em fas!!

jopeta !!! jo també vull arribar algun dia a 25 comentaris!!

apa!!!!! us deixo amb la vtra. conversa!! jejejeje

un petonàssssssssss

enric ha dit...

Angelet, com tu dius, em recordes a algú. Però si tu comentes que no hem parlat mai ni ens hem vist...doncs no pots ser aquesta persona.
Sóc una persona que m'agrada preguntar i reconec quan tinc davant a una persona amb un bon cor.
A les persones que m'ataquen i m'insulten, sé que ho fan perquè no saben tota la veritat de la història i m'agradaria poder explicar-la. És molt fàcil, hi ha un guió i aquest solament cal seguir-lo. I aquest guió, té un nom: sentència judicial.
I hi ha una petita cosa en la que no estàs encertada i és que Sí que sé qui són. Tu no sé qui ets i m'agradaria saber-ho, solament pel fet de que m'agrada rodejar-me de persones amb un bon cor i que estan obertes al diàleg. Em sabria molt greu que un bon dia no tingués cap missatge del meu angelet preferit.
Una abraçada.

Anònim ha dit...

Sento recordar-te a algú i que això t'hagi decebut. Potser sempre tenim al nostre interior anhels que voldríem que es fessin realitat i no ho són...

Estic aquí per una cosa determinada, sóc un àngel que no amaga res precisament perquè no té res a amagar però si encara insisteixes a saber coses de mi pots preguntar-les: a tu sí et donaré explicacions, a d'altres no.

Però tingues en compte una cosa: pot ser que tot el que et contesti no et digui res, ho has pensat? I sí, un dia volaré cap a un altre lloc, no sé quan, però és així, com la mort... Angelet.LA TIENDA DE LA VERDAD

El hombre caminaba paseando por aquellas pequeñas callecitas de la ciudad provinciana. Tenía tiempo y entonces se detenía algunos instantes en cada vidriera, en cada negocio, en cada plaza.

Al dar vuelta una esquina se encontró de pronto frente a un modesto local cuya marquesina estaba en blanco, intrigado se acercó a la vidriera y arrimó la cara al cristal para poder mirar dentro del oscuro escaparate... en el interior, solamente se veía un atril que sostenía un cartelito escrito a mano que anunciaba:
Tienda de la verdad

El hombre estaba sorprendido.

Pensó que era un nombre de fantasía, pero no pudo imaginar qué vendían. Entró. Se acercó a la señorita que estaba en el primer mostrador y preguntó:

— Perdón, ¿esta es la tienda de la verdad?

— Sí, señor, ¿qué tipo de verdad anda buscando: verdad parcial, verdad relativa, verdad estadística, verdad completa?

Así que aquí vendían verdad. Nunca se había imaginado que esto era posible, llegar a un lugar y llevarse la verdad, era maravilloso.

— Verdad completa –contestó el hombre sin dudarlo. “Estoy tan cansado de mentiras y de falsificaciones”, pensó, “no quiero más generalizaciones ni justificaciones, engaños ni defraudaciones”.

— ¡Verdad plena! –ratificó.

— Bien, señor, sígame.
La señorita acompañó al cliente a otro sector y señalando a un vendedor de rostro adusto, le dijo:

— El señor lo va a atender.
El vendedor se acercó y esperó que el hombre hablara.

— Vengo a comprar la verdad completa.

— Ahá, perdón, ¿el señor sabe el precio?

— No, ¿cuál es? –contestó rutinariamente. En realidad, él sabía que estaba dispuesto a pagar lo que fuera por toda la verdad.

— Si usted se la lleva –dijo el vendedor— el precio es que nunca más podrá estar en paz.

Un frío corrió por la espalda del hombre, nunca se había imaginado que el precio fuera tan grande.

— Gra... gracias, disculpe... –balbuceó.

Se dio vuelta y salió del negocio mirando el piso.

Se sintió un poco triste al darse cuenta de que todavía no estaba preparado para la verdad absoluta, de que todavía necesitaba algunas mentiras donde encontrar descanso, algunos mitos e idealizaciones en los cuales refugiarse, algunas justificaciones para no tener que enfrentarse consigo mismo. “Quizás más adelante”, pensó...

No necesariamente lo que para mí es beneficioso, lo es también para otro. Puede suceder y es justo que así sea que alguien crea que el precio de cierto beneficio sea demasiado costoso.

Es válido que cada uno decida qué precio quiere pagar a cambio de lo que recibe, y es lógico que cada uno elija el momento para recibir lo que el mundo le ofrece, sea la verdad o cualquier otro “beneficio”.

eva_yam ha dit...

Molt bo angelet!!
Avui, encara no l'havia llegit el teu, parlava amb el meu germà de què li volia regalar un conte que vaig llegir i ves tu quina casualitat el conte és una antítesi del teu!! la MENTIRA!!

(Aquest conte em va vindre a la ment gràcies a tots els mtges negatius que últimament li posen al seu bloc)

Per tant aquí el poso!! és una reflexió més a fer a la vida!!

Bé, és amb castella i el títol és "LA EJECUCIÓN"
_______________________________

En un lejano país había un señor feudal, cuyo poderío sólo era equiparable a su crueldad.

En su territorio imperaba su ley y a los campesinos les estaba prohibido hasta mencionar su nombre.
El pueblo vivía oprimido por los alguaciles que él designaba y agobiado por los recaudadores de impuestos, que les quitaban las pocas monedas que podían obtener vendiendo sus cosechas, sus vinos o sus trabajos manuales.

Nolav, que así se llamaba el señor, tenía un poderoso ejército del que cada tanto surgían algunos jóvenes oficiales que intentaban algún motín para derrocarlo... Pero el Tirano doblegaba todos esos intentos a sangre y fuego.

El sacerdote del pueblo era tan bondadoso, como malvado el gobernante. Un hombre respetuoso de su fe y que dedicaba su vida a ayudar a otros y a enseñar lo mucho que sabía.

Vivían con él en su casa 15 a 20 discípulos, que seguían su camino y aprendían de cada gesto y de cada palabra de su maestro.

Un día, después de la oración matinal, reunió a sus discípulos y les dijo:
—Hijos míos, debemos ayudar a nuestro pueblo. Ellos podrían luchar por su libertad, pero el Señor de la Tierra les ha hecho creer que tiene demasiado poder para que los hombres y mujeres se animen a enfrentarlo. El miedo por Nolav ha crecido con ellos y a menos que hagamos algo, morirán esclavos.

—Lo que tú digas será hecho
–contestaron al unísono.

—¿Aunque cueste la vida de ustedes? –preguntó.

—¿Qué es la vida si uno, pudiendo ayudar a su hermano, no lo hace?

–contestó uno de los discípulos que hablaba como vocero de todos.

Llegó el día quinto del tercer mes. Ese día se festejaba en el palacio el cumpleaños del amo. Y por única vez en el año, el Señor de la Tierra paseaba en su carruaje y por el pueblo.

Rodeado por una fuerte custodia y ataviado con trajes bordados en oro y piedras preciosas, Nolav empezó su paseo esa mañana.

Había un bando que ordenaba que todos los campesinos debían postrarse ante el paso del carruaje real, en señal de respeto.

Para sorpresa de todos, a pocas cuadras del palacio el carruaje pasó por una calle y uno de los súbditos permaneció de pie a su paso. Los guardias lo detuvieron inmediatamente y lo llevaron ante el Señor.

—¿No sabes que debes inclinarte?
—Lo sé, Alteza.
—E igual no lo hiciste.
—No lo hice.

—¿Sabes que te puedo condenar a muerte?
—Eso espero, Alteza.

Nolav se sorprendió de la respuesta, pero no se intimidó.

—Bien, si esta es la forma en que quieres morir, al atardecer el verdugo se ocupará de tu cabeza.

—Gracias, mi señor –dijo el joven y se arrodilló sonriente.

De entre la multitud, alguien gritó.

—Mi Señor, mi Señor, ¿puedo hablar?
El dictador le permitió acercarse.

—Dime.

—Permitidme mi señor que sea yo y no él, el que muera el día de hoy.

—¿Estás pidiendo ser ejecutado en su lugar?

—Sí Señor, por favor, siempre os fui fiel. Permitídmelo, por favor
El amo se sorprendió y preguntó al condenado:

—¿Es tu familiar?

—Jamás lo vi en mi vida. No le permitas reemplazarme, la falta es mía y es mi cabeza la que debe rodar.

—No, Alteza, la mía.

—No, la mía.

—La mía.

—Silencio –gritó el Señor— puedo complaceros a los dos.
Ambos serán decapitados.

—Bien, Majestad, pero por ser el primer condenado creo que tengo derecho de ser el primero.

—No, Señor ese privilegio me pertenece a mí, que ni siquiera he ofendido a su Alteza.

—Basta ya, ¿qué es esto? –gritó
Nolav—. Callaos y os concederé el privilegio de ser ejecutados a la vez, hay más de un verdugo en esta tierra.

Una voz se alzó entre la multitud.

—En ese caso, Señor, yo también quiero estar en la lista.

—Y yo, Señor.

—Y yo.

¡El Señor feudal estaba atónito!
No entendía qué estaba pasando.
Y si había algo que ponía de mal humor al dictador era que sucediera algo sin que él pudiera entenderlo.
Cinco jóvenes sanos pidiendo ser decapitados era algo incomprensible.
Entrecerró los ojos para reflexionar.
En pocos segundos tomó una decisión. No quería que sus súbditos pensaran que le temblaba el pulso.
¡Serían cinco los verdugos!

Pero cuando abrió los ojos y miró a la gente reunida, ya no eran cinco sino más de diez las voces de los que reclamaban ser ejecutados y las manos seguían levantándose.

Esto era demasiado para el poderoso Señor Feudal.

—¡Basta! –gritó— se suspenden todas las ejecuciones hasta que yo decida quiénes van a morir y cuándo.

Entre las protestas y los reclamos de los que querían morir, el carruaje regresó al palacio.

Una vez allí, Nolav se encerró en sus habitaciones y se dedicó a pensar sobre el tema.

De pronto. Se le ocurrió una idea.
Mandó a traer al sacerdote. Él debía saber algo sobre esa locura colectiva.

Rápidamente salieron a buscar al anciano y lo trajeron ante el Señor Feudal.

—¿Por qué tu pueblo se pelea por ser ejecutado?
El anciano no respondió.
—¡Responde!
Silencio.
—Te lo ordeno.
Silencio.
—No me desafíes. ¡Tengo maneras de hacerte hablar!
Silencio.

El anciano fue llevado a la sala de torturas y sometido a los peores tormentos por horas, pero se negó a hablar.

El tirano mandó a sus guardias al templo a buscar a algunos de sus discípulos.

Cuando estuvieron allí, les mostró el cuerpo dañado del maestro y les preguntó:
—¿Cuál es la razón de que los hombres quieran ser ejecutados?

Con un hilo de voz, el anciano sacerdote gritó:
—¡Les prohibo hablar!

El Señor de la Tierra sabía que no podría amenazar con la muerte a ninguno de los que allí estaban, así que les dijo:

—Haré sufrir a tu maestro los peores dolores que un hombre ha concebido. Y los obligaré a presenciarlo. Si aman a este hombre, díganme el secreto y luego todos podrán irse.

—Está bien –dijo uno de los discípulos.

—Cállate –dijo el anciano.

—Continúa –dijo Nolav.

—Si alguien muere ejecutado en el día de hoy... –empezó el discípulo...

—Cállate –repitió el anciano—. Maldito seas de tu pueblo si revelas el secreto...

El Señor hizo un gesto y el viejo recibió un golpe que lo dejó inconsciente

—Sigue –ordenó.

—El primer hombre que muera ejecutado en el día de hoy, después de la puesta del sol, se volverá inmortal.

—¿Inmortal? ¡Mientes! –dijo Nolav.

—Está en las Escrituras –dijo el joven, y abriendo un libro que traía en su bolso, leyó el párrafo que lo confirmaba.

¡Inmortal!, pensó el Señor Feudal.
Lo único que el dictador temía era la muerte y aquí estaba la posibilidad de vencerla. Inmortal, pensó.

El Señor no dudó un momento, pidió papel y pluma y ordenó su propia ejecución.

Todos fueron echados del palacio y al caer el sol, Nolav fue ejecutado según su orden.

El pueblo se libró así de su opresor y se levantó a luchar por su libertad. Algunos meses después, todos eran libres.

Al señor Feudal, nunca más nadie lo mencionó, salvo la noche de su ejecución en que los discípulos, mientras curaban las heridas de su maestro, recibían de él su bendición, por haber arriesgado sus cabezas y también su felicitación por esas maravillosas actuaciones.

_____________

—¿Por qué, Demián, el Señor Feudal creyó una mentira como esa? ¿Por qué fue capaz de ordenar su propia ejecución, por una historia que le contaban sus enemigos? ¿Por qué cayó en la trampa del maestro? Hay una sola respuesta:
ÉL QUERÍA CREERLO
El quería pensar que era cierto.

—Y ésta, Demi, es una de las verdades más increíblemente movilizadoras que yo haya conocido en toda mi vida. Creemos algunas mentiras por muchas razones, pero sobre todo porque queremos creerlas.

¿Por qué te enroscas en el que TE miente?, preguntabas el otro día.
¡Te enroscas porque tú quisieras creer que lo que te dice es cierto! –contestó su propia pregunta.

NADIE TIENE MÁS POSIBILIDADES
DE CAER EN UN ENGAÑO
QUE AQUEL A QUIEN LA MENTIRA
LE AJUSTA CON SUS DESEOS.

_____________
Bé, bones vacancetes!!!!!!!!
ja tens 29 mtges!!! you are the best!!

Anònim ha dit...

He llegit tots els seus llibres i no n'hi ha cap que no t'ensenyi alguna cosa. Angelet.

enric ha dit...

Angelet, Eva: molt bons tots dos escrits, totes dues històries.
ës mereixen estar a la pàgina principal i si em permeteu la posaré.

Una abraçada a les dos i gràcies!!

enric ha dit...

Angelet, gràcies per accedir a contestar les meves preguntes. Dius que estas aquí per una raò determinada, la puc saber?
Una abraçada!

enric ha dit...

Angelet, no estic gens decebut de tu. Al contrari, estic content de tenir-te aprop i de tots els teus escrits i comentaris. Tens una força que s'encomana.
Gràcies per ser-hi!!

Anònim ha dit...

No ho he dit perquè estiguis decebut de mi sinó perquè potser volies que fos aquella persona a la que vas dir que et recordava. No pot decebre't allò que no coneixes... Angelet.

Anònim ha dit...

Todo ocurre a su debido tiempo, no es necesario apresurar o adelantar las cosas, si es su momento ocurrirá. Si no es su momento por más que lo fuerces no pasará, solo conseguirás sufrimiento y frustración. Cuando estés listo llegará, si aún no estas listo no podrás recibirlo o percibirlo.

Angelet.

eva_yam ha dit...

35 mtges!! quina enveja xavalin!!!!!!!! això si que és un bloc actiu!! jejejeje

bé, sobre l'últim missatge d'angelet!! estic totalment d'acord amb ella!! les coses no s'han de forçar!!
Quan sigui el moment ja ens dirà alguna coseta més d'ella i si no arriba el moment tampoc fa falta ja que el més important es compartir aquestes estones via online!! ja que et fa disfrutar més el dia a dia al bloc!!

La meva opinió personal és aquesta!! puc tindré curiositat per saber coses d'angelet ja que em cau molt bé però més igual saber més o menys, l'important és aquestes estones compartides!! la resta ja sorgirà!!

Un petonàsssssssssssssss i gracietes per aquestes estones compartides a tots dos!! jejeje

fins aviat!!

Anònim ha dit...

Moltes gràcies Eva, sobre tot per la comprensió que demostres. Gràcies també per llegir i entendre les frases que envio. Angelet.


"Si no puedes comprenderme, créeme."

"Para ver de cerca, suele necesitarse distancia."

"Comprender no es aceptar."

"La realidad del otro, no está en lo que te revela sino en todo lo que no puede revelarte.
Por lo tanto, si quieres comprenderlo no escuches lo que te diga, sino más bien lo que no te diga."

Anònim ha dit...

"La juventud de un ser humano no se mide por los años que tiene, sino por la curiosidad que almacena.

Para mantenerse joven es necesario estar en permanente estado de curiosidad intelectual porque la vejez es la pérdida de dicha curiosidad".

Moltes gràcies per dir també tot això tan bonic que has dit sobre mi. El meu propòsit no és pas el neguit, ni molt menys, més aviat el contrari. Tot i això, si vols fer alguna pregunta que consideris justa i necessària te la contestaré, encara que només sigui per satisfer la teva "curiositat".

Sempre t'agrairé que m'hagis llegit.
Angelet.

Anònim ha dit...

Penso que volies que fos la persona que t'imaginaves.... El teu cap ho pensa i el teu cor ho demostra.
Angelet.

enric ha dit...

Angelet, imagino que ho dius per mi. De veritat que es nota? jo, és veritat que tenia un nom en ment, però com confio amb tu i amb les teves paraules, si em dius que no em xerrat mai, doncs no ets la persona que jo em pensava. Que m'agradaria saber qui ets? evidentment que si, però jo no vull forçar la situació perquè no m'agradaria trencar la bona relació blocaira que tenim entre nosaltres.
Una abraçada!!

eva_yam ha dit...

Vinga anem pel mtge 41!! que em fa gràcia seguir pujant!!!

Ara ja m'he perdut!! hi ha cosetes que no entenc!!

Angelet, el meu germà es pensava que erets algu conegut i després d'haver-li dit moltes vegades que no el coneixes de res, ell ha cregut amb les teves paraules; el que no entenc, perquè insisteixes ara amb aq reflexió de fa dies!!

Em sorpren i la pregunta que em ve a la ment és "el coneixes realment?? ets un conegut per ell??" Vist la teva insistència am bel tema sembla que si!!

Bé, com que es vas dir que et preguntes el que volgues........... aquí et deixo aq preguntes!! Crec que tu mateixa t'has posat de peus a la galleda!

Bé, espero que no et sapigui greu aq comentaris simplement és preguntar una mica més sobre aq tema que tant us agrada a tots dos! jejejeje

un petonàssssssssss ben gran als dos!!!!!!!!!!!!!! al tato i a l'angelet!!!

Anònim ha dit...

No insisteixo, llegiu els meus comentaris més amunt, no tinc cap interés en res de saber-no-saber-endevinar-no-endevinar només m'ha donat la sensació què ha parlat d'una manera diferent quan se n'ha adonat que jo no sóc qui ell es pensava que era (ostres, massa complicat per mi). Només he captat (ull, potser equivocadament!!) una decepció a les seves lectures. No hi ha més.

Angelet

Anònim ha dit...

Per cert, ja has arribat a més de 25 comentaria tu també!

Angelet

Anònim ha dit...

La claridad bien ordenada se inicia por uno mismo, si queremos recibir respeto, lo mismo debemos ofrecer. Ante situaciones imprevistas, guardar silencio dice más que mil palabras. Respetemos la privacidad de los demás, hoy por ellos, mañana por nosotros. Extraña virtud que pocos poséemos, “respetar” es aceptar al otro como es, con sus grandes diferencias.

Angelet.

eva_yam ha dit...

oks angelet!! ara ja està tot més clar!! no hi ha res més a dir!!

tens raó!! ja tinc molts msstges!! és el meu record!!!

gracietes, sense tu no ho hagués aconseguit!!! muaaaaaaaaaaaa

fins aviat!

Anònim ha dit...

I tant que ho haguéssis aconseguit... No en tinguis cap dubte!!!

Angelet.

Anònim ha dit...

La irrefrenable tendencia del ser humano a juzgar las acciones de los demás debería ser sometida al propio juicio de quién la ejercita.

Decimos "esto está bien" ó "esto está mal" ó "esto es lindo" ó "esto es feo" sin advertir que todas ellas son sentencias de carácter puramente subjetivo y que sólo responden a nuestra apreciación de la realidad.

Si en lugar de decretar absolutamente que "esto está bien" dijéramos "esto, para mí, está bien", y en lugar de decir "esto es lindo" dijéramos "esto me gusta", estaríamos mostrando una actitud más abierta y admitiendo que esa es nuestra visión de la realidad, reconociéndole a los demás el derecho de tener las suyas propias, tan válidas como las nuestras.

Tener una mente abierta dispuesta a aceptar opiniones diferentes a las nuestras es, sin duda, positivo y enriquecedor. Porque muchas veces nos permiten detectar nuestros errores y corregirlos. Y esto se traduce en un mejoramiento de nuestra persona.

Pensemos bien antes de juzgar las acciones de los demás y de emitir juicios sobre las cosas. Pero no dudemos de someter a un severo juicio a nuestros propios pensamientos y actitudes, que nos sirva para depurar todo lo negativo que hay en nosotros.

En cuanto pongamos esto en práctica descubriremos que no tenemos la más mínima autoridad para juzgar.

Graciela Heger - Argentina


"Las personas pueden olvidar
lo que les dijiste,

las personas pueden olvidar
lo que les hiciste,

pero nunca olvidarán
cómo los hiciste sentir".

Angelet

Anònim ha dit...

La història del llapis

L'infant mirava com l'avi escrivia una carta. En un moment determinat, li pregunta:

- Que escrius alguna cosa que ens ha passar a nosaltres? Que potser escrius alguna cosa sobre mi?

L'avi deixa d'escriure, somriu i li diu al nét:

- Escric sobre tot, és veritat. Però, més important que les paraules, és el llapis que faig servir. Tant de bo que siguis com ell, quan creixis.

El nen mira el llapis intrigat i no hi veu res d'especial

- Però si és com tots els llapis que he vist en la meva vida!!

- Tot depèn de com et miris les coses. El llapis té cinc qualitats que, si les pots imitar, sempre estaràs en pau amb el món.

Primera qualitat: pots fer coses molt grans, però no oblidis mai que hi ha una MÀ que guia els teus passos. D'aquesta mà en diem Déu, i Ell ens ha de conduir sempre en direcció a la seva voluntat.

Segona qualitat: de tant en tant necessito deixar d'escrfiure i utilitzar la maquineta. Això fa patir una mica el llapis, però després, té més punta. Per tant, has de saber acceptar alguns dolors, perquè et faran ser una persona millor.

Tercera qualitat: el llapis sempre ens permet utilitzar una goma per esborrar les equivocacions. Has de comprendre que corregir una cosa que hem fet malament no és necessàriament negatiu, sinó una cosa molt important que ens manté en el camí de la justícia.

Quarta qualitat: el que importa de debó en un llapis no és la fusta o la forma externa, sinó la mina que hi ha dins. Per tant: has de cuidar sempre de tot el que passa dintre teu.

Cinquena i última qualitat del llapis: sempre deixa marca. Per tant, tingues present que tot el que facis en al vida deixarà empremta i procura ser conscient de cada acció.

Anònim ha dit...

MANUAL PER PUJAR MUNTANYES 3

Aprèn de les persones que hi han estat abans: per molt que et consideris únic, sempre hi ha hagut una altra persona que ha tingut el mateix somni abans i ha deixat unes marques que et poden facilitar la caminada: llocs per a posar la corda, viaranys nous, branques trencades per facilitar la marxa... La caminada és teva, la responsabilitat, també, però recorda que l'experiència dels altres ajuda molt.

Anònim ha dit...

¿Quién dijo que el hombre no podía cocinar?

¿Por qué seguir dependiendo de las mujeres?

Ahí va una receta muy apropiada para este fin de semana. Angelet.

Ingredientes:

Un pavo de unos tres kilos.
Una botella de whisky.
Unas tiras de panceta
Aceite de oliva, sal y pimienta.

Preparación:

Paso uno: rellenar el pavo con la panceta, atarlo, salpimentar y echarle un chorrito aceite de oliva.

Paso dos: Precalentar el horno a 180 grados durante diez minutos.

Paso tres: servirse un vaso de whisky para hacer tiempo.

Paso cuatro: meter el pavo en el horno cuando esté alcanzada la temperatura.

Paso cinco: Servirse otro vaso de whisky, beberselo y estar pendiente del horno con ojos ligeramente extraviados.

Paso seis: Boner el terbostato a 150 gramos, grados y esberar veinte binutos.

Paso siente: Servirse odro paso, odso peaso, e jigual do be sale.

Vaso 8: al cabo dun drato, hornir el abro bara condrolar y echar un chodretón de pavo al guisqui y odro quiski a uno bisbo.

Baso 9: Darle la vuelta al babo y quebarse la bano al cerrar el ordno, bierda!....

Passsso 10: Intentarr sentarrse en una silla y servirrrse unosss chupitossss bientrassss pasan los binutos.

Parso 11: Retirar el babo del horrrrno y luego regotgerrrrlo del suelo con un brapo, embujándolo a un blato, bandeja o similarrrr.

Faso 12: Rombersse la crissma al refalar con la grasssa.

Fassso 13: Indendar lebandarse sin soltarrrr la bodeella y rast varios indendosds, decidrir que en el suelo sestá de gojones.

Peasssooo passo 14: Apburar la potella y adrastarse hazta la caammaa. Domidse.

Paso 15: A la mañana siguiente, tomar abundante café para el inexplicable dolor de cabeza, comerse el pavo frío con un caso de mahonesa para que no esté tan seco y el resto del día dedicado a limpiar el estropicio que alguien, inexplicablemente, ha organizado la cocina.

Anònim ha dit...

Una mujer ejecutiva destinada a Paris temporalmente por negocios, recibe una carta de su novio desde Argentina.

La carta decía lo siguiente:

Querida Claudia:

Ya no puedo continuar con esta relación. La distancia que nos separa es demasiado grande. Tengo que admitir que te he sido infiel diez veces desde que te fuiste y creo que ni vos ni yo nos merecemos esto. Lo siento. Por favor devolveme la foto que te envié.

Con amor.
Roberto

La mujer, muy herida, pidió a todas sus compañeras de trabajo que le regalaran todas las fotos que encontraran de sus novios, hermanos, amigos, tíos, primos, etc.

Junto con la foto de Roberto, incluyó todas esas otras fotos que había recolectado de todas sus amigas.

En total, había 57 fotos en el sobre y una nota que decía:

(Leer preferiblemente poniendo mentalmente acento argentino)

"Roberto, perdoname, pero no puedo recordar quien carajo sos. Por favor, busca tu foto en el paquete y devolveme el resto".

Sentència:

Sempre s'ha de ser fort encara que faci mal.

Angelet.

Anònim ha dit...

ELS INFANTS APRENEN ALLÒ QUE VIUEN:

Si un infant viu CRITICAT,
aprèn a CONDEMNAR.

Si un infant viu amb HOSTILITAT,
aprèn a BARALLAR-SE.

Si un infant viu amb el RIDÍCUL,
aprèn a ser TÍMID.

Si un infant viu AVERGONYIT,
aprèn a SENTIR-SE CULPABLE.

Si un infant viu amb TOLERÀNCIA,
aprèn a ser TOLERANT.

Si un infant viu amb ESTÍMUL i ENCORATJAMENT
aprèn a CONFIAR.

Si un infant viu APRECIAT,
aprèn a APRECIAR.

Si un infant viu amb EQUITAT,
aprèn a ser JUST.

Si un infant viu amb SEGURETAT,
aprèn a tenir FE.

Si un infant viu amb APROVACIÓ,
aprèn a ESTIMAR-SE.

Si un infant viu amb ACCEPTACIÓ i AMISTAT,
aprèn a TROBAR AMOR al món.

Angelet.
52

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
les meves nenes !!!