Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dilluns, 10 de març del 2008

Frases

No hagáis el mal y no existirá.

El mal no es lo que entra en la boca del hombre, sino lo que sale de ella.
Ningún hombre conoce lo malo que es hasta que no ha tratado de esforzarse por ser bueno. Sólo podrás conocer la fuerza de un viento tratando de caminar contra él, no dejándote llevar.

Aunque estés solo, no debes decir ni hacer nada malo. Aprende a avergonzarte más ante ti que ante los demás.

Uno es dueño de lo que calla y esclavo de lo que habla.

El dolor es inevitable pero el sufrimiento es opcional

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Es poden intuir moltes coses darrere aquestes frases que has escrit... Però hem de ser forts i pensar en l’amor, la tendresa, el valor, la lleialtat, l’amistat i la vida...
Permet que n'afegeixi una: los hombres son crueles pero el hombre es bueno.
Que tinguis un molt bon dia.
Angelet.

Anònim ha dit...

Sense saber si el missatge de més amunt era encertat o no, aquí et deixo unes reflexions. Angelet.


Pel pare que no pot viure amb els seus fills.

•Els teus fills et necessiten, tal se val si estàs deprimit o et sens humiliat, ningú no pot donar-los el que tu pots perquè per ells ets únic i irreemplaçable.

•No dormis pensant que potser els veuràs demà. Ells et necessiten avui.

•La necessitat que et fa estar amb ells es primer que la necessitat de donar-los amor, però ells també necessiten donar-te amor: el que tenen només per tu.

•Els teus fills no són teus perquè no són objectes ni tenen amo. Enlloc de lluitar per apropiar-te’ls lluita per la seva llibertat.

•El que t’ha de fer lluitar per un fill és l’amor que sents per ell. No permetis que sigui l’odi o la rancúnia cap aquells que no t’impedeixen veure’ls.

•No et deixis convèncer per qui cregui que la teva causa és absurda o impossible d’aconseguir.

•Els veuràs avui? Llavors prepara’t per una festa: tan se val si es poca estona o injustament limitada, o les circumstàncies en què els vegis, deixa enrere les penes, gaudeix i aprofita els minuts que els tinguis, si és possible lluny del món. El fet que tu estiguis amb ells, el teu contacte és més important que els regals o anar al parc. Deixa que junts us envaeixi la infantesa i estiguis alerta als jocs que et proposin perquè així us arribarà la màgia....

enric ha dit...

Angelet, aquest últim comentari m'ha arribat al cor. He de dir-te que fins i tot les llàgrimes han brotat pels meus ulls.
Saps? sembla com si t'hagués explicat algun cop la sensació i l'emoció que tinc cada cop que tinc als meus fills amb mi.
Realment és una festa i em poso cada vegada nervios com si fos el primer cop. No se com explicar-t'ho. Però sé que m'entens.
En quan a lluitar per ells, el que em porta, és ni més ni menys que l'amor que sento per ells i la necessitat de donar-los aquest amor.Mai m'ha mogut la ràbia i molt menys el desitg d'apropiar-me d'ells, sino l'amor que sento per ells i les ganes d'estar amb ells.
Al final Angelet, em creuré que ho ets!! Estas a tot arreu!
Una abraçada!!

Anònim ha dit...

M'alegro. De tot. Angelet.

eva_yam ha dit...

Eissssss angelet!! molt maco aquest mtge!! per cada dia et superes més!!

Crec que aquest mtge toca molt endins ja que es veu un mtge sincer i com tota cosa escrita des de la sinceritat arriba al lector!

Felicitatsss per aquestes reflexions!

Anònim ha dit...

Gràcies pel teu missatge. És bo saber que va més enllà de les paraules.... Angelet.

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!