Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimarts, 4 de març del 2008

LA FRASE DEL DIA!!!

Un company meu, Keifarem, m'ha passat aquesta frase i la veritat que crec que és mereix ser LA FRASE DEL DIA.
"qui tonti suit remedium non habet"
Una abraçada a tothom!

12 comentaris:

Maria José ha dit...

És una frase guai, té tota la raó del món i no necessita cap comentari.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Aquesta frase us la podeu aplicar tant tú com el Keifarem, que us coneixo als dooooossssssssss !!!
"Nadie se acuerda del tiempo pasado". Oi Enric, oi Ramon???
Del Barri.

enric ha dit...

Be, me'n alegro que hagis descifrat qui som nosaltres. Jo no sóc gaire o gens dificil i Keifarem tampoc. El google ajuda moltissim. De fet, tampoc ens amagem gens!!
Una abraçada

Anònim ha dit...

Quina conclusió en treus?
Angelet.


http://209.85.135.104/search?q=cache:HD_Uqy7I9h0J:ar.answers.yahoo.com/question/index%3Fqid%3D20070505161120AAheU1f+%C2%BFlos+angeles+pueden+mentir%3F&hl=ca&ct=clnk&cd=1&gl=es

Unknown ha dit...

No entenc res de res ... a que ve això del tiempo pasado ... la vida ens ha portat per camins diferents als de la pandilla ... però sens dubte ... " donde hubo siempre queda"
tinc bons amics a Flix , i se que hi son . No és pot demanar mes despres de 45 anys .

Salu2

Unknown ha dit...

Soc Ramon, el petit de Teresina , no tinc res que ocultar .
Això de marxar de Flix i no tornar mes per motius que no venen al cas , no fa que m'oblidi dels meus amics , "donde hubo ... siempre queda" , i " entre los extremos siempre hay espacio" . Una mica de respecte. Del tiempo pasado sols em queden bons records .

salu2

enric ha dit...

Be Ramon, em sap greu que t'hagi tocat rebre pel fet de defenssar-me o comentar sobre tot el que has llegit. Però són aixó!
En quant a tot el que dius als teus ultims comentaris, res a dir. Ho has dit tot força clar i comparteixo plenament tot el que dius.
Una abraçada!!

enric ha dit...

Angelet!! hi ha tema per llegir, però així de cop, puc comentar-te que els angels no podeu mentir, perque sou tot bondat i heu de fer el be sempre. Per tot aixó sé que sempre em dius el que penses, encara que no em diguis la teva identitat.......
Una abraçada!! ( seguiré llegint)

Anònim ha dit...

No només a tots la vida ens porta per camins diferents sinó que és possible que aquest camí no hagi estat flors i violes i també és possible que durant el trajecte no hagim sigut les millors persones del món. Sigui com sigui la vida és impredictible i tots ens hem deixat portar per les cirmcumstàncies.

Tots d'alguna manera hem patit o hem fet patir però el passat és això: passat i si un dia els nostres camins es tornen a creuar no deixis passar la oportunitat de fer o dir allò que sempre has volgut.

Però, sense ànim d'ofendre, un conzell més (per l'anònim):

"Si pudiéramos leer la historia secreta de nuestros enemigos, encontraríamos en la vida de cada uno, las suficientes penas y sufrimientos como para desarmar cualquier hostilidad".

Angelet

Anònim ha dit...

T'agraeixo les teves paraules però tot i que la gent s'ho pensa no som perfectes!! I és cert que no podem mentir, va en contra de la nostra natura però tot i que l'altre dia et parlava de la discreció considero que mentir es dir algo que NO és veritat. Angelet.

Se dice, y es verdad que precisamente antes de nuestro nacimiento un ángel apoya un dedo sobre nuestros labios y dice:

"Calla, no digas lo que sabes". Por eso nacemos con una hendidura en el labio superior, sin recordar nada del sitio de dónde venimos...

enric ha dit...

Angelet, demostres una gran saviesa ens els teus comentaris i en les frases que utilitzes. No podem fer res per arreglar els errors del passat, però sí que ens ha de servir per no caure en els mateixos en un futur. La vida és una escola en la que hem d'apendre a ser cada dia millors.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

MPPM - 8

Preparat per caminar un altre quilòmetre: el recorregut fins al cim de la muntanya sempre és més llarg que no et penses. No t'enganyis: arribarà un moment en què allò que semblava a la vora, encara és molt lluny. Però com que estàs disposat a anar més enllà, això no representa cap problema.

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!