Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dijous, 22 de setembre del 2011

XVI CONCENTRACIÓ MOTOCICLISTA "VILA DE FLIX"

Fa dies que els membres del Moto Club Flix estem treballant per a que la XVI sigui una realitat. I és que la feina a fer és molta però entre tots l'anem fent. Ja sol manca pulir alguna coseta per a quan arribi el divendres dia 30, tot vagi sortint segons el previst.
Vull donar en primer lloc i des d'aquí, les gràcies a tots els membres del Moto Club Flix, per la col·laboració incondicional a la organització i muntatge de la nostra gran festa i com no a tots els col·laboradors que amb aportacions econòmiques o materials ajuden a que aquesta XVI Concentració pugui ser possible, perquè sense l'ajut de tots ells no seria possible fer-la. 

L'any 1996 vam fer la primera concentració i aquest any fem ja la número 16. El format és el mateix però cada any s'ha anat afegint coses noves i s'ha anat pujant cada cop més el llistò. Aquest any esperem al menys arribar a que sigui com la darrera i amb això ens sentiriem ja satisfets.Però cal dir que encara que la junta sigui un altra, els organitzadors som els mateixos.
La festa comença ja el divendres pel matí, que és quan comencem a muntar-ho tot. I per la nit, quan tot ho tenim al seu lloc, fem la ja típica "fideuà" per a tots els organitzadors. Aquest any l'encarregat de fer-la serà Juanjo. I després de sopar omplirem les bosses que donem als inscrits, amb la propaganda de la Ribera d'Ebre i de Flix, el pin, un boli, caramels i la samarreta de la Concentració.

El logo de dalt, és el que portarem a la samarreta de color negre. Aquest any, el logo el va fer Kiko i quan el va portar a la reunió, estava sense l'estrella de color taronja. A mi em va agradar força, però quan el va veure la Elia, em va demanar si podriem posar-hi una estrella en algun lloc. A mi em va semblar molt be i a més amb l'explicació del perquè una estrella. Jo volia que d'alguna manera i en silenci, fer una mena d'homenatge al nostre bon amic, col·laborador i motorista Rodri "petit" i aquesta opció em va semblar ideal. Un cop trasmesa la idea a la reunió, li vaig explicar a Kiko el que voliem i ell ho va plasmar així. 
Be, dissabte al matí, acavem d'ultimar i repasar tots els detalls i ja no ens queda altra que esperar l'apertura oficial de la Concentració que és a les 16h. Això si, pel matí ja arriben molts motards que comencen a muntar les seves tendes de campanya i que aprofiten per anar a fer turisme per Flix.
I ja després tot va lligat i força depressa: 
 • Inscripcions
 • Jocs motards
 • Volta barística
 • Sopar
 • Música en viu i DJ
Pel matí del diumenge:
 • Traca matinera
 • Esmorzar
 • Volta turística
 • Aperitiu
 • Entrega de trofeus i regals
 • Paella
I ja toca l'hora dels acomiadaments de tots els amics i companys fins el proper any.

M'agradaria aprofitar des d'aquí a invitar a tothom que vulgui fer-ho, a pujar a l'Ermita i gaudir de la nostra festa, ja que no és una festa tancada als motards sino que hi pot pujar qui vulgui. 
Esperem que el temps ens acompanyi i que ens ho puguessim passar força be.

1 comentari:

eva_yam ha dit...

M'agrada molt el teu article!! molt bona explicació de la nostra concentració!! ja queda menys i això ja ho tenim aquí!!!!!!!!!

ara a esperar que el temps ens acompanyi i que vinguin molts motoristeS!!!!!!!!!!!

v'sssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!