Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dilluns, 24 de juny del 2013

22/06/13 El Congost de Montrebei- Montfalcó

De bon matí sortim des de Flix en direcció Àger i abans d'arribar agafem una carretera cap al poble de Corça. Una pista asfaltada ens portarà fins el parking de l'Ermita de la Pertusa.
Els senderistes d'avui som:

Àngels P.
Àngels G.
Tere
Araceli
Jaume
Eulogio
Rafa
Jose Luís
Joan
Carles
Toni
Enric
Un cop carregades les motxiles i abans de començar la ruta anem a visitar l'ermita de La Pertusa, des d'on les vistes són espectaculars i on ens podem fer una idea de tot el que ens espera.Acabada la visita, agafem la sendera que ens portarà bordejant el pantà i pujant i baixant muntanya, fins al mas de Carlets, refugi en restauració i ens anirem apropant al Congost de Montrebei.En aquest punt,

ens desviarem cap al pontet que ens durà de Catalunya a l'Aragó. Cal dir que les escales que han fet per poder arribar-hi són un verdader trencacames.

Una bona pujadeta, ens portarà a la pasarel·la de fusta que haurem de baixar. Jutjeu vosaltres mateix !!!Ja hem passat el primer tram, ens queda el segon......

Un cop baix, ens queda una bona pujada fins a l'Ermita de Santa Quiteria i de Sant Bonifaci.I després de gaudir de les vistes del Congost, des d'aquest costat, desfem camí i tornem per on hem vingut, per anar a endinsar-nos al Congost de Montrebei.


Un cop visitat, retornem cap a la Pertusa, final del recorregut.

Una ruta on les vistes parlen per elles mateixes: espectacular, impressionant.......però com sempre on el millor de tot és la bona companyia i el bon rotllo.

Salut i Senders!!!!!!


Durada: 8h
Distància: 28 km
Desnivell acumulat: 1450 m
Dificultat: Moderada

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!