Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

divendres, 5 d’octubre del 2007

Un dia molt especial !!!

Avui com algú molt proper a mi ha qualificat, és un dia molt especial. Un dia en el que la raó , el seny , la evidència i la justícia, s’ha sobreposat de nou a la mentida, la falsedat, la prepotència i la mala fe.
De vegades, la ràbia no ens deixa veure més enllà i no ens donem compte a qui fem mal de veritat amb les nostres actuacions.
És tan fàcil com voler llegir i entendre les coses. No podem interpretar a la nostra manera les coses establertes i al damunt pretendre que els altres ho acceptin. No, un acord, és un acord i esta per seguir-lo tothom.
Per sort, a tothom no li costa llegir un paper i entendre com, quan i perquè es fan les coses. No existeix maldat a totes les coses que fan els altres. Les coses es fan per una raó i un motiu.
Portar-se be, no costa gens. Sol cal posar pel damunt de tot a les persones que més estimem i deixar-nos portar per tot allò que és millor per ells.
Jo ho tinc clar, però aconseguirem tenir-ho tots clar??

2 comentaris:

eva_yam ha dit...

Molt bona reflexió per aquest dia tant especial!
M'alegro que les coses vagin pel bon camí i sobretot perquè el sol comença a sortir!!! tanta pluja no es bona!! ;)

La comunicació és la clau de tot!! per part teva està clar que vols arribar amb aq punt i jo crec, deixa'm ser positiva, que aviat us sentareu amb una taula i parlareu sobre el que més us interessa........... ELS VOSTRES FILLS!!

Perquè s'ha de buscar la felicitat d'ells i no pas el patiment ja que pubrets pateixen davant d'aq fets!

ànims!!!

Anònim ha dit...

Molt bé Enric, no et felicito pel currat que està el Blog, sino per ser capaç d´explicar tant clarament els teus problemes que son en realitat els problemes que té una altra gent. Si et serveix d´algo, de vegades es bó pensar que estàs fent algo bó i que a la vida els bons sempre prefereixen ser al costat del ofés i no del agresor. Aixó es ser gran de veritat i tú ho ets. Una abraçada i endevant!!.
Pd: Este sí que soc jo...

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!