Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

divendres, 19 de juny del 2009


Dimarts passat, un grup de 240 persones de Flix, on hi havia comerciants, treballadors d'Ercros, ex treballadors d'Inquide, jubilats , nens.....en definitiva gent de Flix, ens vam dirigir a Barcelona per tal de manifestarnos i entregar un manifest a la Generalitat i més tard anar a manifestar-nos davant de les oficines d'Ercros que estan situades a la avda. Diagonal.
Tan la sortida, com el comportament de la gent van ser perfectes i dignes d'elogi. No hi van haver incidents i tot el que es respirava era un ambient de germanor indescriptible.
Era un poble, Flix, unit per una causa comú: lluitar per Flix i la seva continuitat.
Tan en un lloc com en l'altre es va fer molt seroll, per donar-nos a coneixer a aquells que no saben que Flix també és Catalunya, baix un sol lema: VOLEM VIURE A FLIX.
Des d'aqui vull agraïr a tots els que és van desplaçar a Bcn i a tots els que no van poder vindre i ens esperaven a la tornada amb aplaudiments, la seva col·laboració i la seva solidaritat.
Os recomano que mireu el blog d'eva, on redacta amb molt detall tal i com van anar els fets.
Una abraçada a tothom i gràcies!!
Noícies:

1 comentari:

eva_yam ha dit...

molt maco el teu article! gracietes per recomnar el meu! per cert agafa les fotos que vulguis!! les tinc posades al facebook i al meu bloc! et quedaria millor una foto a l'article!

petonssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!