Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

diumenge, 14 de juny del 2009


Dimarts que ve dia 16, anem unes 250 persones de Flix a manifestar-nos davant de la Generalitat i de les oficines d'Ercros per la situació actual que estem vivint a Flix. Esta organitzat conjuntament per la plataforma " Volem viure a Flix" i pel Comitè de treballador d'Ercros Flix.
La sortida és a les 07h des de la plaça del mercat i és farà una paradeta pel camí tant a la nada com a la tornada. Qui es vulgui portar el menjar que ho faci. El preu de l'autobús, serà de 10€.
S'estan venent samarretes i qui vulgui pot portar pancartes i coses per fer soroll.
El recorregut el podeu veure amb l'enllaç que he posat.
Una abraçada a tothom!!

4 comentaris:

eva_yam ha dit...

eissssssssssss tato!! mol bona la del mapa!! veig que t'ho has currat!! després posaré un article amb el teu plànol!! gracietesssssssss

Anònim ha dit...

Anims!!!!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

A veure, si ho entenc. Tu Enric fas el recorregut, el Josep M organitza el autobusos. Doncs, la denominada plataforma, encara inecsistent que fa? Ah!! eess dona tots els mèrits!!!! Senyors voldria que tothom tinguès present la feina dels membres del comité o fins i tot la de l'ajuntament.

Que demà tinguem un bon viatge, i sobretot penseu que tots tenim el mateix fi, conservar els llocs de treball que actualment hi ha a la nostra població: treballadors d'Ercors, foraneos, botiguers. I posteriorment ja ens encarregarem del futur de tots plegats.

pdt. Si us plau no fèssim el ridicul a la Plaça Sant Jaume, perquè tant a fan de protagonisme no és bo. Tots ens coneixem!!!!

enric ha dit...

Anònim, no ets just i perdona que t'ho digui. La plataforma ho ha organitzat juntament amb el comité de fàbrica. El que passa és que finalment jo he posat a internet el recorregut, que ni tan sol l'he fet jo i Monclús ha contractat els busos, però ho estava fent juntament amb una noia de la plataforma.Potser sens ha vist més, però la plataforma i els seus membres s'han fet un fart de currar. A més, hem estat en contacte constantment.
Gràcies pel teu escrit i pels teus desitjos i tots tenim clar quin és el nostre objectiu a bcn.
Una abraçada!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!