Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dissabte, 29 d’agost del 2009

Petit aclariment


Ahir vaig rebre la bona notícia de que després de moltes negociacions i negatives per part de l'Empresa, els tres treballadors que estaven afectats per l'ERo i no els hi pertocava estar-hi en condició d'acomiadats, doncs deixaven d'estar-ho i passaven a situació de suspensió. El tema era que el criteri a seguir per als acomiadaments, era el de menys antiguitat i ens vam trobar que a l'hora d'acomiadar s'havien saltat tres noms dels menys antics, pel que van tenir que agafar a tres treballadors amb una antiguitat de més de 25 anys a l'empresa. En un principi i a la taula negociadora, ja es va detectar aquesta irregularitat i és va mostrar el nostre desacord en aquest fet discriminatori. L'acord és va signar amb el compromís per part de l'empresa de solucionar-ho. I així ha estat. Tot això com molts sabreu, ha ocasionat molts comentaris i molts enfrontaments, que s'haguessin pogut evitar si les persones que han posat en circulació la famosa llista, no ho haguessin fet. Aquestes persones han sigut les causants de que l'ambient hagi estat tan enrarerit. I dic això perquè si des de la taula negociadora es va prendre el compromís de no comentar el contingut de la llista fins que l'empresa ,que al fi i al cap és la que acomiada i suspèn als treballadors,no comuniques la seva decisió als afectats doncs no entenc perquè aquestes terceres persones han volgut ser els protagonistes i han passat pel damunt de les decisions presses pel comitè. Considero que és una manca de respecte molt gran. Ara potser hauríem d'esperar que tots aquells que han fet comentaris despectius cap al comitè, doncs diguessin alguna coseta. No cal que tornin a trucar a la radio , però potser si retractar-se d'aquests comentaris.
La llista segueix fent mal i sembrant molta confusió entre els afectats i no afectats, però vull deixar clar que aquesta no ha sortit del comitè sino de una part d'un sindicat minoritari, que no ens han volgut donar cap mena d'explicació del perquè de la seva irresponsabilitat.
Be, solament em manca dir que em sap molt de greu tots els acomiadament i suspensions , ja que el meu desig hagués estat que tot això no s'hagués produït, però aquesta és la situació actual i l'hem d'afrontar. Donar el meu suport a tots els afectats directament per aquest Ero, entre els que m'hi trobo, esperant , desitjant i confiant que tornéssim a treballar el més aviat possible.
Endavant companys!!

6 comentaris:

eva_yam ha dit...

m'alegro que finalment la lluita hagi tingut uns resultats positius!! sobre els comentaris despectius n'hi han molts però sobretot perquè hi ha molta gent mal informada i la gent tot s'ho creu!!
és una pena que passin aquestes coses però aquesta és la realitat!! la parladuria de la gent fa molt de mal a totes les persones afectades per aquest tema.

Un petonàssssssss

Anònim ha dit...

És un pensament personal, però crec que la maleïda llista no hauria d'haver sortit de Barcelona. És molt injust que uns sàpiguin com anirà el seu futur i els altres no, només per estar afiliats a un sidicat o a un altre. I la responsabilitat? On queda??

enric ha dit...

Anònim, comparteixo amb tu la teva opinió, però voldria comentar alguna cosa al respecte. El futur laboral, manca en mans de l'empresa i és ella la que com he dit al meu post, la que acomiada i suspèn. La llista com sempre hem dit, per desgràcia és viva i subjecta a variacions i canvis. Per aquest motiu, des de la taula negociadora, sempre s'ha estat en contra de fer-la pública, perquè no era una cosa tancada i l'únic que podria causar és malestar als treballadors. Els que l'han fet pública no és un sindicat,ja que tots els afiliats seus no hi estan d'acord, sino persones en concret que han volgut agafar un protagonisme que l'únic que ha portat és malestar a tothom.I personalment, com a membre del comitè i assessor del mateix, et puc dir que jo vaig saber de la meva implicació al Ero, el mateix dia 19 d'agost i per veu de l'empresa i no pas pels meus companys de la taula negociadora. Una salutació i gràcies per llegir el meu blog.

Anònim ha dit...

Potser l'empresa hauría de fer alguna cosa amb aquests treballadors, no?? Considero que tots hauriem de tenir una mica més d'ètica moral. Com algú vol agafar protagonime amb les penes d'altres persones? Per favor son tots companys de feina, i com hi deia a un altre blog, esmorzeu junts, dineu junts, i esteu gairebé més hores junts que en les vostres propies famílies. Ho sento no ho puc entendre!

enric ha dit...

Anònim, jo tampoc ho entenc. Però en quan a l'empresa no és ella la que ho ha de fer, si no la gent que els ha elegit per estar a un lloc on no són dignes d'estar-hi.A l'empresa ja li va be que hi hagi enrenou entre nosaltres.

eva_yam ha dit...

teniu tota la raó dl món!! jo tampoc ho entenc!
per cert, tato..... perquè no poses un post amb aquest comentaris?? hi ha molta gent que no sap mirar els comentaris i l'explicació que has posat anteriorment es molt bona i clara!!

un petonassssssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!