Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dissabte, 19 de maig del 2012

GR-92: L' Ametlla - L 'Ampolla

Tot i que no m'agrada repetir massa les sortides que faig, aquesta és una de les rutes que per molt que la fassis, el seu atractiu no deixa de guanyar valor. El passat diumenge dia 13 de maig,vam anar amb el cotxe fins l' Ampolla i allí vam agafar el tren fins a l' Ametlla de Mar, punt de sortida de l'expedició. En un principi, es tractava de fer una sortida conjunta amb  un col·lectiu de professors i professores de l' IES de Flix, però finalment la sortida la vam fer per separat. Després de fer-nos la foto tots junts, el grup de Senders Flix, format aquell dia per: Benjamin, Tere, Jaume Blanch, Angels, Eulogio, Pep i Jo, vam començar la ruta.


El camí, tot i que vas bordejant el mar tota l'estona, és un puja/baixa constant però de molt bon fer. Els llocs per on passes i les caletes on baixes són realment boniques: Platja de Ribes Altes, Boncaponet, Bonsapò, Punta de l'Estany, Port de l'Estany, Platja de la Llenya, Port Olivet, Cap de Santes Creus, Platja de l'Ampolla, Estany podrit, Punta de l'Àliga, L'Illot, Cala Moros, Racò de Garretes, Llosar, Sant Llúcia, Morro de Gos, Cap Roig, unta de la Buena, Pinyana, Cala Maria, Plajta del Bacone, Cala Avellanes...






















Durada: 5h21
Distància: 17 km
Dificultat: Fàcil

1 comentari:

Carles ha dit...

Varem fer aquesta ruta la setmana pasada, en veurela penjada al teu blog. Vem passar calor, però, realment val la pena la suadeta.
Salut, Carles.

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!