Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimecres, 4 de novembre del 2009

Ermita de Santa Magdalena ( Garcia)





Avui em tocava la visita mensual al Hospital de Mora i ja he marxat preparat per si al tornar trobava alguna ruta per fer. Total que al sortir, he agafat el cotxe i un cop passat Garcia, just a la dreta hi ha un indicador de turisme a Catalunya ( cartells verds) on hi posa: Ermita de Santa Magdalena ( 7 km).
una mica més endins he deixat el cotxe i he començat la meva ruta d'avui. És un camí molt ben indicat, sense pèrdua i té un primer tram sense asfaltar i la resta tot asfaltat. Vas quasi tota l'estona envoltat de pins i les vistes conforme vas pujant són cada cop més boniques.
L'Ermita és molt bonica i molt ben preparada per a fer dinars. El que més m'ha cridat l'atenció, a part del ben cuidada que esta, ha estat el lloc on abans devien de posar els cavalls o mules, a cobert i lligades. Esta reformat però conserven moltes coses antigues com els lligadors.
La tornada l'he fet pel mateix lloc, tot i que surt un camí que posa: Camí de la Creveta a la Llisera. És una sendereta que va baixant pel mig de dues muntanyes, però no m'he atrevit a fer-lo per manca de temps. Si algú sap on fa cap, li agrairia que m'ho digués.

Be, una sortida molt bonica amb molt bones vistes.

Durada: 2h 10
Dificultat: El primer tram, fàcil
El segon tram, moderat
El tercer tram, difícil ( és tot pujada)

5 comentaris:

Jesús Escribano ha dit...

Ya empezaba a echar de menos tus escapadas. Yo llevo dos semanas tranquilo, sin moverme apenas de casa y me consuelo viendo tus reportajes.
A ver si te mueves más que voy a engordar eh :)

eva_yam ha dit...

molt maca aq sortia! l'ermita és veu molt bonica!!!!!!

enric ha dit...

Si Jesús, yo tb necesitaba salir ya. Pero el fin de semana se lo he dedicado a mis hijos y luego el jardin tb me necesitaba....vamos que me he dejado un poco. Pero ya estoy de nuevo aqui!!
Un saludo!!!

José Luis Ordovás Sariñena ha dit...

Hola, Enric

Soy socio de la Picossa de Mora d'Ebre y veo que tambien te gusta patearte los rincones de la Ribera.

A propósito de lo que pregunas sobre el camí de les Crevetes de García:
Si tomas ese sendero te llevará a García sin problemas. Está perfectamente señalizado y era el camino utilizado antiguamente para subir a Santa Magdalena desde el pueblo. Por otra parte, si desde Santa Magdalena lo sigues hacia el norte, te llevará al coll de la Serra del Tormo y, desde allí, a La Torre de l'Espanyol pasando por les Mines. Este era el antiguo camino que unia ambos pueblos. Desde el coll puedes subir hasta el Tormo.

Un saludo

enric ha dit...

Hola José Luis! muchas gràcias en primer lugar por entrar en mi blog y por contestarme. Ahora me queda pendiente la parte esta de la ruta. Soy seguidor tuyo en tus blogs y me encantan los reportajes que haces de tus salidas. Eres un crack del senderismo.
Si no te importa, voy a poner un enlace en mi blog.
Saludos!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!