Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dilluns, 9 de novembre del 2009

Vallfenosa-Font de l'Esquetlla



Be, avui ja tenia ganes de tornar a fer una caminadeta i m'he decidit a anar cap a les Vallfenoses. En un principi el recorregut era un altre, però l'he canviat sobre la marxa.
He deixat el cotxe a la carretera Flix- Maials, just a l'entrada del camí que va cap a l'Ermita , perquè en un principi la tornada havia de ser per aquí. Be, he seguit per la carretera caminant, fins al camí de les Vallfenoses, que esta totalment asfaltat i queda a dretes després d'una curva. No hi ha pèrdua. Doncs camí amunt, ens trobem el primer desviament a dretes per un camí de terra ( ens pot servir de guia un mas que hi ha de color taronja) i l'agafem. Aquest camí, ens porta passant pel mas de l'oncle Clua ( un bon amic i una gran persona) fins la font de l'Esquetlla. Cal dir que el camí té una cadena posada i a mi no m'agrada passar per camins tancats, però en aquest cas i coneixent l'amo doncs m'hi he atrevit.
Be, passada la font, seguim montanya amunt i un cop dalt trobem un camí. A l'esquerra va cap al camí esfaltat de les Vallfenoses i a la dreta fa cap a la part de dalt de l'Ermita del Remei ,des d'on agafant el camí a la dreta que ens trobarem, farem cap a la carretera de Maials on tinc aparcat el cotxe.
Jo, modificant la ruta inicial que tenia pensada, he agafat el camí cap a l'esquerra. Un cop al camí asfaltat, a l'esquerra farem cap a la carretera Flix- Maials i d'allí a buscar el cotxe.

La ruta inicial, era agafant el camí per on he sortit que em portava directament al lloc on tenia el cotxe, i en canvi m'he equivocat i he agafat el camí anterior que fa cap a la font de l'esquetlla. Però es tracta de caminar i de passar-m'ho be coneixent nous camins i així ha estat.

Durada: 2h 15
Dificultat: Fàcil
Cobertura de telèfon: Orange i Movistar, nula.

2 comentaris:

eva_yam ha dit...

i la segona foto q és ?

jajjajaja que bona amb això del mòbl!! he pensat i això??? perquè ho diu???
i clarosssssss els "caminantes" d'avui en dia van en mòbil! jejeje

enric ha dit...

La segona foto, és la font de l'esquetlla, tot i que no s'aprecia gens be.
Lo del mòbil, vaig pensar que potser si algú vol fer alguna d'aquestes sortides, l'hi seria d'utilitat. Jo és que en porto dos, per si de cas.
Una abraçada!!!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!