Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dissabte, 1 de maig del 2010

Senderisme a Flix: Llaberia per la Vall de Calàs i tornada pel Barranc de la Fou.




Aquest matí, a les 07h, ja estavem preparats la Eva, Jose i jo per a marxar cap a Capçanes per començar la caminada d'avui.
Aquest cop es tractava de pujar fins al poble de Llaberia per la Vall de Calàs. En arribar a Capçanes, hem creuat el poble i hem agafat un camí pavimentat que marxa cap al Hotel Mas Collet. A uns 2 km, trobem una senyal que ens indica el camí cap a Vall de Calàs. Allí hem deixat el cotxe i hem començat la ruta. La nota anecdòtica, és que eren les 07h45 i ens hem trobat un grup de joves banyant-se en uns tolls d'aigua totalment desputllats.
Be, l'itinerari d'avui era: Vall de Calàs- Forat de Llaberia- Portell de Llaberia- Barranc del Tortó- Font de l'Horta- Llaberia- La Miranda ( radar de TV3) - Llaberia i tornada cap a capçanes pel Barranc de La Fou- Raco de la Sendal i els Tollets.
Una ruta preciosa però que l'hem fet acompanyats en tot moment per la boira i amb una mica de pluja, però he de dir que tot té el seu atractiu.
El camí esta molt senyalitzat tot i que algún cop sort que portava el GPS amb el track baixat del company Blanquejador, que per cert estava perfecte i els waypoints clavats.
M'ha agradat molt el poble de Llaberia; un poble petit però molt ben arreglat i encantador.
Durada: 7h
Distància: 19 km
Dificultat: Moderada
Desnivell: 400 m

Nota: El radar de TV3, és del servei meteorològic de Catalunya tot i que popularment es coneix amb aquest nom. Gràcies JoseM per la puntualització.

2 comentaris:

eva_yam ha dit...

la ruta m'ha agradat molt!! molt maca!!! de fàcil no en tenia res!!! alguns trams durillos però una passada!! llàstima de la humitat ja què feia el caminar entre pedres perillós ja què "relliscaves"!!

el poblet de llaberia és maquíssim!!!! llàstima de la boira que no ens ha deixat contemplar el radar i les vistes que hi havien!!!

una ruta que tornaria a repetir!!! una ruta molt maca!!

Per cert, al track d'aq senyor marcava 13 km i nosaltres hem fet 19!!!! quan hi havia de llaberia al radar??

petonetssssssssssss

eva_yam ha dit...

per cert, perquè no poses fotikis a la teva ruta?? et quedaria més guapa!!!!!!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!