Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

Els meus viatges

Maldives 2016

El dia 11 de setembre de 2016, la Joa i jo ens vam casar, fent un boda motera inoblidable, de la que ja hi parlaré en un altre post . el nostre viatje de noces, era a les Maldives. Un viatge molt desitjat per la Joa, però difícil de digerir per a mi per molts motius, però que un cop fet, penso que no tenien cap més fonamentació que la ignorància meva.

El dia 12 de setembre, vam arribar a la terminal 1 del aeroport de Barcelona, on vam deixar el cotxe ben aparcat. Cal dir que els preus d'aquesta terminal, han baixat molt i són molt competitius.
Ens vam dirigir a facturar les maletes cap a l'estan de Emirates i en un tres i no res ho vam fer. La Joa ho Va agafar tot per internet i realment és molt pràctic, ja que amb el mòbil vam poder accedir a tenir els bitllets.

El nostre vol sortia a les 22'40h i tenia l'arribada a Dubai a les 07'25h. No havia volat mai amb aquesta companyia i realment em va sorprendre per tot: amabilitat, l'aviò en si, menjar.....tot, perfecte. 
El poder veure en "viu" l'enlairada de l'avió, és una passada!

Les dues hores a Dubai, van passar ràpid i en un tres i no res, ja estàvem de nou a l'avió en direcció a les Maldives, també amb Emirates.
I ja arribant, començava l'espectacle:



I l'arribada al lloc tan desitjat!


Un cop a l'aeroport de Hulhulé, ens trobem que el ferry cap a Diffushi, la illa on anaem sortia a les 14'30 i ja havia sortit, per tant haviem de dormir allí i agafar-lo al dia següent. Nosaltres, vam optar en dormir a Hulhumalé i al dia següent anar cap a Malé que és des d'on sortia el ferry.
Explicaré una mica això, perquè sembla una mica enredos:
L'aeroport esta a Hulhule i per carretera pots anar a Hulhumalé. També pots agafar un ferry i anar a Malé, que es la illa principal de Maldives i fer nit allí. Es a dir. l'aeroport no esta a Malé, sino a la illa del costat.
Be, nosaltres vam optar per dormir a Hulhumalé i al dia següent vam agafar el ferry cap a Malè i allí agafar un altre ferry cap a Diffushi. Cal dir, que les dues illes que són les més massificades i no tenen res bonic per veure. És el paradís de les motos!
Ens van dir que el ferry sortia a les 10h, però no va ser així, ja que l'hora de sortida eren les 14'30. El que és a les 10h, és la venda de tickets. Tens altres opcions com la de llogar una lanxa ràpida, que val 250 dolars i pots compartir-la amb altra gent, però nosaltres ho vam saber massa tard. El ferry ens va costar 3€ els dos.
Aquelles 5h d'espera del vaixell, ens van servir per moltes coses, fins i tot per a desesperar-nos, però........estàvem de vacances !!!!
I per fi, es va fer l'hora !!
El ferry, es el mitjà que utilitzen els Maldivians, per moures entre les illes.

I amb quasi tres hores de ferry, vam arribar a Dhiffushi !

Dhiffushi, és una illa que forma part de l'Atolón Kaafu de Maldives, que té uns 900 metres de llarg per 200 d'ample. Fent la illa caminant, feia 2,5 km.....Té cinc hotels petits, dos restaurants, 3 botiguetes de souvenirs, 4 botigues de menjar ( petites), una mesquita ( són musulmans), un centre mèdic i un col·legi. Hi han un parell de camionets petits i  moltes motos. Hi deuen viure unes 800 persones. En quant a la moneda, podies utilitzar tan l'euro com el dolar i ells et tornaven el canvi en rupies de Maldives, anomenades "rufiyas". Nosaltres portàvem dolars.
La majoria dels natius, entenen l'anglès i aquesta era la llengua que utilitzàvem.
Vam triar aquesta illa, perquè tothom parlava d'ella com de les més boniques i verges de Maldives i no s'equivocaven......




A més, vam triar l'hotel Bibee Maldives , un hotel petit amb 10 habitacions i que té sortida directa a la millor platja de la illa i a la que s'hi pot banyar amb bikini. La resta de la illa, s'hi ha d'accedir ( les dones) , tapades.

 Vam agafar l'opció de dormir i esmorzar a l'hotel i dinar i sopar ho feiem a un restaurant de la illa : Faruma. Voliem provar altres llocs, però aquest ens va convencer des del primer dia i ja no vam canviar. A més, el tracte era molt cordial i tant l'amo com els cambrers es desfeien en atencions. Això si, a totes les menjades havies de dir que no volies picant: No spicy !!!!
El tracte amb tots els natius , era bo i cordial tot i que són una mica reservats, però podies anar per tot arreu a qualsevol hora sense cap mena de problema. Això si, respectant les seves costums.
El consum d'alcohol esta prohibit i per tant no n'hi ha en tota la illa.
Es una illa molt tranquil·la i pots fer diverses activitats com: anar a veure un Sandbanc ( un banc d'arena al mig del mar )

Snorkeling

També es poden fer sortides per veure tortugues i dofins, però nosaltres no vam tenir sort i no em vam veure.
Però es tractava d'un viatge de relax, de sol i platja i això si que ho vam complir. Però compte, perquè el sol allí, pega més que a cap lloc dels que hem estat. Et posaves moreno, sol d'estar baix de la som-brilla i si et posaves dins del aigua massa estona, tornaves cremat.
Les postes de sol i les sortides de sol, eren espectaculars.
El viatge de tornada, amb sortida en lanxa rapida fins Malé ( 50 dolars tots dos), viatge en avió amb Emirates, escala a Dubai de dues hores i arribada a Barcelona a les 22h.....perfecte.

Unes vacances, viatge de noces..........ESPECTACULAR !!!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
les meves nenes !!!