Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimecres, 23 de gener del 2008

Sindrome d'alienació parental.

Aquest és un tema, que per desgràcia cada cop es produeix més i que afecta als fills de pares separats. Es tracta de la manipulació dels fills, per posar-los en contra de l'altre progenitor, per part de la mare/pare i de la família que té la custodia. En la majoria dels casos, és el pare el que ho pateix. Sembla ser que el pare alienador, tracta de venjar-se de l'altre mitjançant els fills, sense pensar amb el mal que esta fent als seus propis fills.
Aquest tema, fa molts anys que es ve denunciant i s'hi estan fent molts estudis al respecte, però com he dit, i donat que en la majoria dels casos de divorci, es dóna la custodia incomprensiblement a la mare, doncs solament són homes els que ho pateixen.
I ves per on, ahir va sortir per la tele una noticia, varies vegades al llarg del dia, on una mare es trobava en aquest trist cas, on el pare era l'alienador. I ara sí es van decidir a fer un seguiment del cas i ensenyar-ho a l'opinió pública.
Potser perquè era una dona la que ho patia?
Be, sigui pel que sigui, poc a poc la gent en general i la justícia en concret ,va prenent consciencia de que aquest tema existeix i que solament hi ha una manera d'acabar-ho i això passa per la Custodia Compartida dels fills.
Perquè : quants fills han de patir la manipulació per part de les mares que en tenen la Custodia, per a que es donin compte de que la única forma de solucionar tots aquests i altres problemes, és donar la Custodia Compartida als dos progenitors?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sóc una mare divorciada i tinc la custodia del meus fills. No la tinc compartida perquè el meu ex no la va demanar.
Ara vull denunciar-lo per SAP. Em té molt d'odi, i no para d'abocar-lo als meus fills, no accepta la separació, i ja fa 5 anys d'aixó....

enric ha dit...

Hola ! gràcies per escriure al meu blog i la veritat és que l'odi no porta en lloc i menys encara quan es fa pagar als fills. Això ja diu molt del tipus de persona que és. Les persones quan no són capaçes de continuar endavant, formar una nova familia i desconectar, és queden al passat i alimentant una rabia i un odi que dificilment és podran treure de damunt. El pitjor és que ho paguen els fills. Si són dones, que són els casos que conec, ho fan pagar no deixant als fills amb el seu pare i negant cualsevol tipus de relació amb ell, parlant malament en moltes ocasions del pare dels seus fills. Hi ha moltes maneres de fer SAP.Per regla general, el que fa el SAP, és el que té la custodia dels fills, ja que l'altre, és quasi be imposible que ho faci. Però si pot ser, m'agradaria que m'expliquesis mes detalladament el teu cas, per poder coneixer un cas d'aquest tipus. Si vols, em pots enviar un correu al e.mail que surt a la capçalera del blog. Gràcies per tot!!

Anònim ha dit...

Hola, sóc mare separada d'una nena de 7 i un nen de 5.
Llegint el teu bloc m'he sentit molt identificada, ja q tot i ser dona, estic patint alienació per part del pare dels meus fills.
Just ahir m'ho va comentar un especialista.
M'agradaria per favor que algú em pogués aconsellar sobre el tema així com el que s'ha de fer en aquests casos. Els nens són INTOCABLES i estic molt desesperada.
Moltes gràcies.

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!