Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dissabte, 16 de gener del 2010

Futbol Flix: Alevins

Avui dissabte el nostres Alevins de l'Escola de futbol de la JE de Flix, han jugat contra la Rapitenca. A la classificació general, van el primer i el segon i això s'ha manifestat al camp amb el bon joc que hi hem vist.
El partit ha començat a les 11h i a la primera part no hem vist al nostres jugadors ja que semblava que estessin adormits i el Rapitenca ha dominat quedant el partit 1 a 4 a la primera part.
Al descans, es veu que el seu entrenador, Ruben, els hi carregat les piles i han sortit a per totes. Han anat remontant el resultat fins arribar al 6 a 4. Però els Rapitencs, que han jugat molt be, ens han fet als ultim minuts dos gols, quedant el resultat de 6 a 6.
Un bon partit i boniques jugades per les dues bandes.
El que no han estat tan be, han estat les discussions i les petites baralles que han hagut a les grades per alguna decissió arbitral.
Però....que hi farem!!
Esperem que als propers partits això no torni a passar, ja que no hem d'oblidar que estem parlant de "nens" de 9 i 10 anys i s'estan formant en això del futbol. A més, ells no han tingut cap mena de baralla i s'han portat molt esportivament tots dos equips.