Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

divendres, 5 de novembre del 2010

Flix-SebesEn la sortideta que vam fer dissabte passat a l'Ermita- Sebes, resulta que ens vam trobar un gosset molt bonic i molt bo que després de saludar-nos, va decidir apuntar-se a la nostra caminada. En principi ens va agradar ja que a la Eva i a mi ens agradan molt els animals, però conforme anavem allunyant-nos del seu mas, doncs ens anavem preocupant. Però a Ell, no semblava preocupar-li massa i fins i tot semblava coneixer molt be el camí. Total, que després de intentar molts cops que deixes de venir amb nosaltres ja que potser no sabria tornar, vam fer cap al poligon. Allí va marxar cap a un dels tallers on semblava coneixer a algú i el vam perdre de vista.
Vam marxar cap a casa amb allò al cos de si l'hi podria passar alguna cosa i si sabria tornar a casa seva.
Dillums a la tarda vam saver que una persona l'habia trobat al poligon, perdut i que el va acollir temporalment fins que trobes als seus amos i sino ja tenia algú a qui donar-li.
La casualitat va fer que Abel llegis el post que va posar la Eva al seu blog i on parlava del gos i fins i tot tenia una foto posada. Més tard, Eli va parlar amb mi del tema i curiosament al explicar-li on estava el mas, resultava que coneixia als amos i els va trucar. El final va ser que els amos havien estat tot el cap de setmana buscant-lo i que per fi el van trobar.
Be, avui hem sortit a caminar la Eva i jo i el destí ha estat anar a veure el gosset, al seu mas. Ell esta molt be i l'ama molt contenta de tornar-lo a tenir a casa.

La ruta d'avui ha estat sortint del polìgon, fins al mas del director i passat aquest hem pujat pel primer camí a dretes que hem trobat. Després d'un parell de kilòmetres, hem arribat a una cruïlla on hi ha una olivera al mig i hem agafat el camí a l'esquerra, fins arribar a un altre creuament amb un pal indicador. A la dreta, aniriem cap a Riba-roja i a l'esquerra ( que és el nostre d'avui) cap al mas de les cigonyes. Allí hem fet un cop d'ull al mirador i després cap al mas del Director passant primer pel mas de la Pitoia.
I d'allí fins al poligon.

Durada: 2h
Distància: 10km
Dificultat: Fàcil

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!