Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dissabte, 19 de gener del 2013

19/01/13 Flix- Les Coves ( 2ª part)

Tot i que les prediccions del temps per avui dissabte eren molt dolentes, Jaume, Tere i Jo ens hem "aventurat" a fer una sortideta.
El passat dia 26 de desembre, vam fer la ruta de les Coves i la vam deixar a mitges,pel que avui hem anat a acabar-la. I la veritat és que tot i ploure una mica, hem pogut fer tota la ruta be.
A les 08h, hem sortit direcció al meandre exterior i just on comença la carretera que va a La Palma d'Ebre hem deixat el cotxe.

Uns metres més endavant, hem creuat el Vingalis cap a Mactars i hem anat crestejant la muntanya, de forma que a l'esquerra teníem els Vingalis i a la dreta els Mactars.



 Tot el camí ha estat per sendera, que en algun moment era molt perdedora. Passat el Mas de Sangrà, pugem a la carretera i agafem el camí de tornada, per la zona de les coves, que vam fer el dia 26.




O sigui que baixant per la Vall de Vingalis i travessant els Quelots hem arribat fins al cotxe.
Però com teníem temps, Jaume ens ha proposat "investigar" si era possible baixar  des de la carretera fins L'Aumaec. I la veritat és que l'hem trobat, creant un grau, batejat com a Grau de l'Aumaec i que sol resta netejar-lo una mica.Tot i que si s'ha de fer, és millor fer-lo de pujada.





Una ruta molt bonica, distreta i divertida, però com sempre amb molt bona companyia.

Distància: 14.4 qm
Durada: 4,32 h
Dificultat: Fàcil
Track ( començant pel Grauet de l'Aumaec)


Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!