Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dilluns, 19 de novembre del 2007

Aclaració !!

Aquest blog, el vaig començar amb la finalitat d'expressar en ell totes aquelles coses que al llarg de la meva vida m`han passat, em passen i em passaran. És un espai lliure on tothom que el visita pot expressar la seva opinió lliurement, tan sobre el que és llegeix com de qualsevol altra cosa. No vull de cap manera amb els meus comentaris ferir cap tipus de sensibilitat. La meva finalitat no és altra que la d'escriure la veritat de tot el que em passa. I si algú ho veu diferent, ho pot comentar.
Molta gent em fa comentaris, signant amb el seu nom i molts ho fan de forma anònima. Els que signen amb el nom, sé qui són; però dels anònims, no en conec la seva identitat. Uns ho fan compartint els meus escrits i altres discrepen. Tots són respectables , però això no vol dir que jo em faci responsable de les coses que es comenten i com es comenten.
Però de totes formes, vull agrair a tots els visitants, el seu pas per aquest blog i que si voleu deixar-me un comentari, doncs serà molt ben rebut.
Gràcies a tots!!

1 comentari:

eva_yam ha dit...

Molt bona aclaració!!
Crec que tothom hauria de deixar de ser anònim i quan es fa un comentari donar la cara, deixar un nom o almenys un seudònim així et pots dirigir amb ell. (però ho respecto)

De totes formes tens raó, ni tu ni ningú que tenim bloc ens podem fer responsables dels comentaris dels anònims ja que aquests no es donen a conéixer en cap moment.

Un petonàsssssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!