Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dissabte, 3 de novembre del 2007

En una pàgina molt interessant, he trobat aquest escrit que per mi té una gran importància. Quan ens casem, pensem que a nosaltres no ens passarà, que la persona que hem triat com a mare dels nostres fills, és meravellosa i mai ens farà mal amb allò que més estimem. I és normal, perquè si ja no confiem amb ella, doncs no té sentit el casar-te. Però les coses, com més clares millor i per tant no costa res fer-ho be. Quan l'amor deixa pas a la rabia i al odi....... hi ha persones que no veuen res més que el mal i la venjança.
Per tant, si has de fer el pas, en primer lloc felicitats i si us plau fes cas a l'escrit.

Una abraçada!!

En poco tiempo, el matrimonio ha sufrido una transformación sin precedentes en la historia de la humanidad. Y sin pretender analizar si el cambio ha sido a mejor o peor, he aquí unas sugerencias para adaptarse a estos cambios para personas que viven en nuestro país, ya que en los países del entorno europeo existen leyes igualitarias de custodia compartida con diferentes tipos de coparentalidad o convivencia alternativa con los hijos:

  1. No te cases sin un contrato que incluya una cláusula de disolución en que se establezca que, en caso de disolución, se aplicará un régimen de custodia compartida de los hijos en cualquiera de sus variantes de alternancia o coparentalidad.

  2. Si los abogados te dicen que no es posible, no te cases, pues en caso de divorcio entrarás en el peor de los infiernos.

  3. Recurre a un abogado de una asociación de madres y padres separados que esté dispuesto a redactar este tipo de contrato y darle el valor jurídico que le corresponde (el príncipe Felipe tiene un contrato matrimonial de este tipo con cláusula en caso de disolución).


1 comentari:

eva_yam ha dit...

holessssssssss tato!!
està molt bé aquest article!! la veritat es que s'hauria de tenir en compte tot, encara que estiguem de bones s'hauria de deixar per sentat totes les possibilitats!!

Però ja se sap, quan s'està bé amb la parella no penses amb aquestes coses i molt menys que et pugui arribar a passar a tu!!

Si algun dia em caso ....... ja ho tindré en compte tot això!!!

Un petonàsssssssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!