Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimecres, 12 de desembre del 2007

Reflexió en veu alta!!!

Cada cop van posant més prohibicions i més limitacions a l'hora d'anar amb cotxe. Van començar amb la campanya del cinturó de seguretat, continuant amb el carnet per punts i ara hem arribat a les sancions de fins i tot pena de presó pels que superin totes les limitacions. Sí pensem que tot això es fa per intentar reduir l'exesiu nombre de morts que dia a dia es produeixen a les nostres carreteres, doncs el fi és molt bo.
Però incomprensiblement cada dia surten al mercat cotxes amb més potència i amb els que la velocitat màxima que és pot agafar, supera i molt a la velocitat permesa.
Llavors, sí tenim tan clar que LA VELOCITAT MATA, com és que esta permès la venda d'aparells que maten? No seria millor començar per prohibir la venda de vehicles amb una potència superior als 60 cv i amb els que la velocitat màxima que és pugui assolir sigui de 130km/h?. D'aquesta manera, rebaixant i molt la perillositat dels nostres cotxes, és reduiria el nombre d'accidents i a la vegada ajudaríem a reduir la contaminació que aquests produeixen.
Però és clar, aquí estem parlant de conceptes molt diferents. Per un costat l'econòmic i per l'altre el de la seguretat i medi ambient. I és que resulta que "la pela és la pela" aquí i a tot arreu.

2 comentaris:

Laia ha dit...

Pues tens tota la raó!
Però com ben bé dius la pela és la pela i com més cotxes potents facin, més haurà de pujar el preu... però per mí que tot això és una maranya entre empresaris de cases d'automòbils i policia (autonomica, nacional... mentres et puguin multar i treure't pasta...)
Bueno ja t'he deixat comentari!
jajajaja
M'alegro que hagis vist el meu blog!

MAITE ha dit...

es una veritat com un temple, jo em canso de dir lo mateix als meus.
Sóm en una societat basada en el "to pa mí",amb contradiccions contínues.

un saludo

maite

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!