Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimarts, 29 de gener del 2008

Reflexió

Rellegint l'article últim, em preguntava que si alguna mare separada, em podia contestar a que faria ella, sí per un moment passes de tenir als seus fills cada dia, a tenir-los dos dies cada 15 dies; és a dir 4 dies al mes.
Gràcies per contestar-me. I tu que llegeixes el meu bloc, si vols contestar-ho també t'ho agrairia.
Una abraçada per tothom!!!

1 comentari:

eva_yam ha dit...

molt bona pregunta!! aquest tu... soc jO??? JEJEJEJE

Bé, em vaig a permetre el luxe de contestar-te!!

Naturalment no sóc mare i no em puc posar al 100% al lloc d'aquesta mare però sóc persona i com a tal puc opinar del que em penso que faria.

Crec que seria molt i molt dur separar-te d'aquesta personeta que sents teva. La vida ja es prou complicada com per afrontar una separació com per damunt separar-te dels teus fills.

Crec que lluitaria al 100% per tenir una bona relació amb el meu ex per tal de no patir la separació amb els meus fills ja que si hi ha bon rollo no hi hauria problemes per veure els nens quan es volgués!

Imaginat "ostres, vaig a veure que fa el meu fillet!!" i et presentes a casa del teu ex!!!

Lo maco seria això!! entrar i sortir de la vida dels teus fills quan vulguis sempre i quan respectant a la resta de persones.

En definitiva, intentar ser persones i comunicar-se com a tal.

Un petonàssssssssssssss

P.D.: Com a última reflexió, molts cops he intentat posar-me a la teva situació i penso que és molt dur el que t'ha tocat viure i també t'he de dir que t'admiro!! admiro aq lluita que portes amb tu mateix, aq lluita per seguir endavant i no perdre l'esperança d'estar amb els teus fills!

muaaaaaaaaaaaa
la teva germaneta que t'estima!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!