Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dilluns, 26 de maig del 2008

Concentració Motociclista " Vila de Flix"




A l’any 96, el meu amic Rodri i jo, estàvem a la junta del Moto Club Flix com a responsables de la secció de carretera i de la secretaria del Club. Portàvem bastants dies donant voltes al fet d’organitzar una Concentració Motociclista al poble de Flix. Havíem anat a varies Concentracions a altres llocs i pensàvem que el nostre Club també ho podia fer. Finalment, vam esperar a la reunió general de socis i vam presentar la nostra proposta. Per part de la presidència i de la junta, es va agafar amb moltes ganes i ens van dir que els organitzadors fóssim nosaltres i ells col·laborarien en tot el que fes falta i més. Per part dels socis presents, hi van haver diferents veus, des dels que estaven totalment d’acord fins als que deien que això no ho aconseguiríem posar en marxa perquè no hi havia infraestructura per poder fer-ho.
Però veus a favor o veus en contra, nosaltres estàvem totalment decidits a fer-ho. Recordo que amb Rodri fèiem un bon equip, perquè ell sempre em deia: Enrique, si tu portes la paperassa, jo portaré tota la part tècnica. I així va ser.
Cal dir que jo sempre he pensat, que amb ell aniria fins a la fi del mon, perquè és molt bona persona i molt bon company. El primer repte, va ser pensar el lloc on poder desenvolupar un acte d’aquestes característiques i amb això vam estar unànimes: l’Ermita del Remei.
Els preparatius van ser bastant durs, ja que partíem des de cero. No hi havia experiència i la veritat és que va costar una mica. Vam rebre molta ajuda de moltes entitats, tan econòmica com material.
Poc a poc vam aconseguir tenir-ho tot a punt; cartes als Moto clubs, propaganda a les revistes de motos, el menjar que donaríem, els regals, el Pin que donaríem, permisos, avisos, la disco mòbil, la gent que ens ajudaria.......be tot el que necessitaríem per poder fer una bona Concentració.
I va arribar el dia “D”. Molta gent va venir a col·laborar en la 1ª Concentració Motociclista “Vila de Flix”. Divendres a la nit, tot estava a punt per a rebre al dia següent, a totes aquelles motos que volguessin vindre a la nostra 1ª Concentració.
I com no, la pluja amenaçava també tirar a terra la nostra festa. Però no va poder.
Recordo que divendres per la nit, jo estava a la barana de l’Ermita mirant al cel i amb els ulls mig plorosos, pels nervis que portava al damunt i al girar-me cap al costat vaig veure a molt pocs metres de mi al meu amic Rodri, que també mirant al cel em va dir: no plourà Enrique, no plourà!!!
La Concentració va ser tot un èxit. Tot va sortir millor del previst i vam tenir un centenar de Motoristes inscrits.
Van venir la II i per la III vam aconseguir incorporar al grup, el puntal que ens mancava per superar-nos. La meva germana Eva, va prendre una part importantíssima dins de l’organització. L’equip ja estava complert, tot i que val a dir que sense la col·laboració de la gent de Moto Club i familiars el dia de la Concentració, no s’hagués pogut posar en marxa. Van arribar la IV, V.......fins la IX. Cada cop teníem més experiència, però els nervis del dia anterior no van marxar mai. I com no, l’amenaça de pluja va ser una constant en cadascuna d’elles. Però amb pluja o sense, sempre han sortit força be i la gent, els motards han marxat amb moltes ganes de tornar el proper any.
Vam canviar de junta i d'organitzadors i ells han seguit mantenint la Concentració i cada any s’han anat superant i posant el llistó de la nostra festa, molt amunt.
El nostre president Enric i els membres de junta actual, han fet una gran tasca en l'organització de la Concentració.
Aquest any hem celebrat la XIII Concentració Motociclista “Vila de Flix” i com no, ha estat un gran èxit, tan a nivell de participació com d’organització. Des d’aquí vull felicitar a la junta del Moto Club Flix i a tots els col·laboradors per la gran tasca feta en la preparació de la festa.
I això que aquest any ha plogut de valent!!!!!
Una abraçada a tothom i endavant!!!

I a tots els Motards: Vssssssss!!

3 comentaris:

eva_yam ha dit...

Felicitats per aquest escrit!!
és maquíssim i naturalment em porta molts records!!

Durant 7 anys vaig fer de secretaria del moto club i recordo que donava molta feina i molts nervis!! però com bé has dit els tres feiem un bon equip!! cadascú tenia la seva responsabilitat i ningú ens posavem a la feina dels altres!! apart també teníem molta gent que ens ajudava!!

Si una cosa té el moto club es que mai ha faltat gent per col.laborar amb tot!!

També recordo les hores que em passava davant l'ordinador a les inscripcions!! la gent ballant i anant amb moto i mua davant la pantalla!! imagina't des de les 4 de la tarda fins les 3 de la matinada!! uffffffffff sort que tenia mes gent que m'ajudava i podia anar fent kits-kats!!

Ara des de fa tres anys gaudeixo la concentració d'una altra manera!! col.laborant amb tot el que puc però sense cap mena de responsabilitat i la veritat, és que també està molt bé!!

Ja porto dos anys sortint a la ruta barística!!!!!!!!!! i no vegis!!!!! és disfruta moltíssim!!

Aquest any erem moltíssima gent col.laborant, fins i tot hi havia gent que no coneixia de res però ja esttà bé!!
La pluja ens ha respectat tots els actes i això és el més positiu que hem de pensar!!!!!!

Pos eso!! que tant els d'abans com els d'ara que formem el moto club, fem un bon equip i la concentració segueix sent un èxit any rera any!!!

Un petonàsssssssssssssssss

Anònim ha dit...

Heiiiiii

Qui no recorda els començaments?

Enric, primer agrairte aquest escrit, quasi s'hem possen els ulls com quan mirabem el cel aquella primera concentració.
Feiem un bom equip i sempre hi ha hagut gent que ens ha recolçat sense la qual no hages sigut possible realitzar la concentraciò.

A cambiat la junta però la concentraciò te el mateix estil(retocat per el pas de temps)que aquella primera que vam muntar.

Com sempre agrair la col-laboraciò de tota aquesta gen que ens ajuda ja que sense ells no se´`ia posssible realitzarla i que sàpiguis que seguim contan tan en tú com en la Eva.

Una forta abrassada.......
Rodri.

enric ha dit...

Gràcies per contestar, Rodri!
Una abraçada!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!