Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dilluns, 11 de gener del 2010

Senderisme a Flix: Les Beremusses




Un cop acabades les festes ja tenia moltes ganes d'agafar la motxila i posar-me a caminar. Fa dies, em vaig trobar a l'amiga Elena, seguidora del meu blog i em va dir que havia d'anar cap a les Beremusses ja que era una zona molt bonica. O sigui que vaig confeccionar la ruta, la vaig posar al GPS i ja el tenia preparat per la ocasió.
O sigui que avui, he agafat el cotxe i cap a les Beremusses.
Agafem la carretera cap a Maials i quan hem passat l'abocador de la pubilla, i abans de començar la recta llarga, trobem un camí a l' esquerra. Be, hi entrem i deixem el cotxe .
Des d'allí i sense deixar el camí principal farem cap dalt de tot de la montanya. Quan començem la baixada per l'altra vall, al cap d'uns cent metres trobarem un camí plé de pedres que surt a l'esquerra. Be, aquest és el camí de la guerra. L'agafem tot i que esta plé de pedres i s'ha de fer amb "carinyo". El camí s'acaba al principal per on hem pujat. Doncs tornem a l'esquerra i el pròxim( a uns 50 m) a la dreta serà el que ens portarà per l'altre costat de la montanya fins la carretera de Maials. Fem aproximadament un quilòmetre per carretera direcció Flix i ja estarem de nou al cotxe.

Dificultat: Fàcil
Distància: 14,9 km.
Alçada: 320 m.
Durada: 2h 26'
Velocitat mitja: 5km/h

3 comentaris:

eva_yam ha dit...

Sembla interessant aquesta ruta!

Per cert, pels que no ens coneixem aquestes termes, on està l'abocador de la pubilla?? quin km és més o menys???

ahhh i el temps de durada de la ruta???

posats a preguntar! jejejeje

un petonàsssssssss

enric ha dit...

L'entrada al camí, és entre el km 11 i 12.El que passa és que al mapa, consta com a C-12, km11, però a la carretera esta marcat com a km vuitanta i pico. I ara no sé quin es el correcte. Si algú ho sap quin és , que m'ho digui.
A més, al mapa de Flix posa Beremusses i a tots els altres posa Veremusses. Jo ho he posat amb B.
Salutacions!!

eva_yam ha dit...

ostresssssssssss no hi ha dret!! tens 10 seguidors al teu bloc i jo solamnt en tinc 5!!!!!!!!!!! buaaaaaa buaaaaaaaaaaaaaa

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!