Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

diumenge, 2 de maig del 2010

DIA DE LA MARE!!


Avui és el dia de la mare i com no podia ser d'altra manera, he anat a veure-la i felicitar-la. He llegit l'escrit de la meva germana Mª Josep al seu blog i m'ha donat molt que pensar. I es que quan som fills no ens adonem prou, de la feina que estan fent els nostres pares i el que han d'arribar a fer i aguantar per amor i estimació. I nosaltres, els fills no els hi corresponem ni de bon troç a la seva entrega i devoció. Qualsevol cosa que ens diuen o que fan ho trobem, per sistema malament i acostumem a dir allò de : tu no m'entens!!. Creiem que ELLS estan obligats a fer tot el que fan i més, per nosaltres, però nosaltres no tenim la obligació de correspondre al seu amor. Els fills sóm així de cruels, però...
Però ens anem fent grans i anem apreciant cada cop més allò que han fet per nosaltres els nostres pares i quan nosaltres passem a l'altra part de la història, es a dir, quan ens convertim en pares, entenem i valorem del tot, l'amor incondicional que han demostrat tenir els nostres pares amb nosaltres. La llàstima és que quan més ho aprecies és quan no el tens al teu costat.
Recordo que el meu pare, de vegades soltava una frase : cuando seas padre, comeras huevos!
La veritat no l'entenia prou, però un cop vaig ser pare vaig començar a entendre el sentit de la frase que per mi pot tenir moltes interpretacions i es pot aplicar de moltes maneres.
Be, no em vull allargar més, perquè el sentit inicial d'aquest post, era el de felicitar a la meva mare. Per tant, des d'aquí vull felicitar a la meva mameta en aquest dia de la mare.

FELICITATS MAMA!!!!

4 comentaris:

Maria José ha dit...

Molt bonic el que has escrit, et deixo aquí aquesta frase que sempre tinc molt present:"Quan una persona se'n adona de que potser el seu pare tenia raó, ja té un fill/a que pensa que el seu pare/mare està equivocat". C. Wadsworth
Una abraçada!

enric ha dit...

Gràcies teta! bonica frase la que m'has posat. Realment és així!
Salutacions!

eva_yam ha dit...

jejeje molt bona teta la frase! m'agrada!

i sobre la teva reflexió ja tens raó!! fins que no ens fem grans no te'n dones compte de moltíssimes coses dels pares!! és una tasca molt dura i molt poc valorada!!!!!

felicitatssssss per aquesta petita reflexió!!!

Unknown ha dit...

Una veritat com un temple Maria Jose !

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!