Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

diumenge, 17 d’octubre del 2010

Escaladei- La Pietat-Mas de Sant Antoni

Aquest cap de setmana vam fer una sortideta i aquest cop ens vam dirigir cap a Escaladei, per veure des d'un altre costat la majestuositat del Montsant.

La sortida la vam fer des del poble d'Escaladei i de seguida vam fer cap a la Cartotxa. Després d'admirar les ruines i els edificis que poc a poc van recuperant, vam pujar fins La Pietat i d'allí fins al Collet del Grau, on vam trobar un pal indicador que ens marcava la ruta cap a l'Escletxa o cap al Mas de Sant Antoni










Com estem en fase de posar-nos en forma, vam agafar la segona.
I vam arribar al mas de Sant Antoni. Diu la llegenda, que allí hi havia un poble, Montalt i que era molt prosper, però els monjos van fer tot el possible i més, fins aconsseguir que es despoblés i quedés desértic, ja que no podien permetre tenir un poble tan aprop del lloc on tenien el seu retir espiritual. De tot allò, solament en va quedar el mas de Sant Antoni, avui en ruines.
Be, un cop allí ens vam trobar una pal indicador que ens marcava una sendera cap a Escaladei i un altra que ens feia anar cap a Cabacés. Tot i que la ruta que tenia al GPS em marcava la segona, vam optar per seguir la primera. I ens vam equivocar, ja que aquesta ens portava per un cami perdedor i que vam tenir que anar fent nosaltres fins arribar a la una bassa de reg. Però no va deixar de ser tota una aventura i per cert molt bonica.
I d'allí fins al poble on teniem el cotxe.
Total que si segiu aquesta ruta, aneu des del mas de Sant Antoni, endavant on de ben segur que trobareu una indicació que os farà anar cap a Escaladei.

Durada:2h 30
Distància: 6,66 km
Alçada: 598m
Dificultat: Fàcil

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!