Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

diumenge, 3 d’octubre del 2010

XV Concentració Motociclista "Vila de Flix"




Aquest cap de setmana, hem cel·lebrat la XV Concentració Motociclista "Vila de Flix". Divendres pel matí, ja van pujar gent de la organització a començar a muntar coses i ja per la tarda vam acabar de pujar-ho tot i muntar-ho.
Una de les normes que tenim, es la de tenir-ho tot muntat i preparat el divendres per la nit, per tal de que dissabte no manqui ni un detall. Des de fa uns anys, el divendres es típic que el nostre"pressi" ens faci una "fideuà" per tots els col·laboradors del muntatge i ja després ens posem a preparar les bosses de tot allò que donem als inscrits.
Es a dir que nosaltres ja comencem la nostra festa divendres.
Hi han amics motoristes que ja ho saben i s'han afegit a la festa divendres , pel que aquesta nit ja té un to festiu.
Dissabte matí, ja solament ens va mancar retocar un parell de coses i ultimar preparatius.
A les 16h vam obrir les incripcions i tot els motards que anaven arribant, s'anaven incribint. A les 18h, vam fer l'acte més emotiu de la Concentració, amb l'homenatge al nostre amic i soci del MC Flix, Rodri petit,que ens va deixar mesos enrera. A l'acte va venir tota la seva familía i tots els quintos i amics. El MC Flix l'hi va fer una placa commemorativa que vam penjar a la paret de l'Ermita. Per la seva part, els seus amics, van obsequiar a la familia de Rodri amb una figura molt bonica que simbolitzava la gran afició que Xavier tenia per les motos. Per la seva part, Rodri i la seva família, van donar a tots els fills dels socis i als quintos, una samarreta de color taronja i amb una braga per tots els col·laboradors, que a més que era el color preferit de Xavier, doncs possava una incripció que el recordava. L'acte va seguir amb un minut de silenci i amb la trencada del silenci fent soroll amb les motos. Rodri, va donar les gràcies a tots els presents i ens va demanar que seguissim amb la gran festa del MC Flix.
Be, vam seguir amb els jocs motards i a les 19h ens vam enfilar amb les motos cap al poble on vam fer la típica ruta baristica.
A les 22h i a la mateixa plaça de l'ermita, vam sopar i després tots a ballar i passar-nos-ho be amb la música en viu de dos conjunts.
Diumenge al matí, la traca va ser l'encarregada de despertar a tots els motards, que un cop desperts van pujar cap a la plaça on la organització els hi tenia preparat un esmorzar "de camp". I després....la sortida a Bovera on en arribar en esperava un "tentenpié" a la plaça del poble.
Quan vam tornar a l'Ermita, vam fer l'entrega de trofeus als participants incrits i el sorteig d'un gran nombre de regals que un bon col·laborador de la Concentració, Motos Sandro, ens dona any rera any. Això si, el nostre speaker Abel, és l'encarregat de donar color a n'aquesta part de la festa.
En acabar i com a novetat d'aquest any, tots a menjar la paella que ens havia preparat Jose Miguel.
I ja després ve l'hora de les abraçades i despedides dels nostres amics motards que molts, any rera any venent a Flix per acompanyar-nos i gaudir de la nostra gran festa.
No puc mencionar-los a tots, però si fer una menció especial a Cristobal i Ruth; Alberto ( el maño) i a Susana i el seu marit que són ja membres de la nostra gran família perque són fidels a la nostra festa des del primer dia.

I ja per acabar, voldria comentar que per mi és molt bonic veure com gent tan diferent, de diferents formes de pensar i de diferents ideologies, ens unim en un dia com aquest per gaudir d'un dia de festa i de germanor amb un gran denominador comú: LA MOTO !!!!

Una abraçada per aquesta gran família que som els membres del MC Flix!

3 comentaris:

josep ha dit...

Molt bon resum Enric, ara en lo cap fred i el cos descansat em sento orgullos de ser del moto club i de tenir-vos de companys.
La festa del dissabte despres dels grups musicals la va rematar el Dj Lambretta, i el diumenge una paella de 120 la va fer Juan Miguel i una de 70 la va fer Montse.
Salutacions i V´sssssssssssssss

enric ha dit...

Gràcies Josep pel comentari i per redordar-me l'actuació del DJ Lambreta que a més és soci i col·laborador del MC Flix. I també m'he deixat la paella que va fer Montse que per cert estava bonissima!! Jo vaig probar-les les dos.
Una abraçada!!

eva_yam ha dit...

una senyora crònica!! no ho podies explicar millor!!

la veritat és que aq concentració ha estat molt especial, molt emotiva!!
moments alegres i altres tristos!!
l'homenatge a rodri petit va ser molt maco i molt emotiu!!! els jocs va faltar el color i per part meva i segurament per molta gent, van ser tristos ja què ens recordava a rodri petit!!!! me'l imaginava allí i sobretot el que hagués disfrutat ell amb aquell moment ja què era l'acte que més li agradava!!

però en general va estar molt bé i sobretot destacar la gran col.laboració dels membres del moto club flix que cada any som moltíssima gent i això fa que les coses surtin molt bé!!!

un petonàsssssssss i fins la propera!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!