Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dijous, 16 de desembre del 2010

El Moto Club Flix a Ligüerre de Cinca.


El cap de setmana passat, 11 membres del MC Flix vam fer una sortideta fins a Ligüerre de Cinca ( Huesca) on els amics de la PMZ ( Penya Motorista Zaragoza) feien la seva 29 Concentració invernal. El viatge tot i que no massa lllarg ( 170km) va anar molt be tant a la nada com a la tornada, que cal dir que vam aprofitar per fer una mica de turisme i visitar alguna que altra localitat. La Concentració en si, no era res de l'altre mon, però tan la amabilitat de la gent com la seva simpatia ens fa fer oblidar de les mancançes. I com no, nosaltres que erem el grup més nombros, vam ser els reis de la festa i ens ho vam passar d'allò més be. Això sí, vam tindre menjar per donar i regalar, acompanyat d'un caldo que recomfortava i ajudava superar la fred. A més hi havia la típica foguera invernal on tots els motards aplegats al costat, comptaven "batalletes" i parlaven d'allò que més ens agrada i ens uneix: LA MOTO.
Un cap de setmana molt bonic i com sempre m'agrada dir, amb molt bona companyia.
Els assistents vam ser:
Enric Guiu
Abel
Kiko
Marc
Josep Pérez
Josep Castellà
Marta de la Figuera
Juanjo
Romàn
Marta
Enric Cervelló

Cal dir que la Eva i Alex van estar a punt de vindre amb la seva flamant Burgman 400, però al final un problema tècnic no els va deixar vindre.

1 comentari:

eva_yam ha dit...

jajajaj si si ja ho pots ben dir!!
apunt apunt!!! ens va fallar la gran moto!!!!!!!!! que hi farem!! això del fred no li senta gaire bé a la nostra nova moto!!

em va fer molta ràbia no poder vindre ja què ho teníem tot preparat!!!!!!

:(

molt bona crònica!! una mica curta però bé!!!!!!!! jejejeje

Un petonàssssssss
V'ssssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!