Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dissabte, 24 de desembre del 2011

La Maratò a Flix


Dissabte passat, dia 17 de desembre, les entitats locals coordinats per l’Ajuntament de Flix vam cel·lebrar una serie d’activitats per tal de recollir diners per la Maratò 2011, que aquest any es destinaran a la recerca del Trasplantament d’organs i teixits. Un acte sol·lidari que any rera any TV3 organitza i on el poble de Flix hi col·labora.
Mesos enrera, ens van avisar a totes les entitats locals per tal de començar a preparar i organitzar la Maratò a Flix i poc a poc vam anar perfilant el que seria la diada.
Arribat el dia, vam quedar per esmorzar a les 08h per tal d’anar fent pinya i a les 09h a la plaça esglèsia per començar al muntatge de tota la infraestructura.
Un cop muntat, les activitats es van anar desenvolupant més o menys dins de lo previst, fins les 20h que és va donar l’acte per acabat i amb un fred que pelava…
La recaptació total, va ser de 4000€.

Fins aquí, la part visible de la Maratò, però sense entrar massa en detalls,evitant així les polèmiques i els malentesos, voldria entrar a comentar una mica la organització i la participació de les entitats locals.
Entenc que tothom tenim feina i destinar unes hores a reunir-nos les entitats i parlar sobre la organització de la Maratò, és difícil però crec que no imposible. Tots tenim juntes i algú hi pot anar. Jo mateix sol vaig poder-hi anar a la última, però el Moto Club Flix hi va estar present a TOTES les reunions per dos membres de junta. Erem moltes entitats les presents, però no hi erem totes.
El dia de la festa, hi havien dos tipus d’entitas: les que venien a fer la seva activitat i marxaven i les que des de les 08h fins les 20h van estar al peu del canò, muntant, desmuntant, atenent, agafant les critiques i fins i tots les esbroncades d’ alguna mare ( per cert casos puntuals) perquè la seva filla sortia ara o després a ballar……
Per sort, i ho demostra els diners recaptats, la majoria de persones entenen el veritable sentit de la Maratò que és el de recaptar diners per un fet en concret i poder aportar el nostre gra de sorra per una bona causa. No és el dia on els membres del Moto Club Flix treuen  a lluir les motos al carrer, sino on els motards de Flix, solidaris com sempre, passegen a qui vulgui amb la seva moto, posant de la seva butxaca la gasolina necessaria i allò que “Ells” més estimen, la seva Moto, al servei de tothom, per tal de recollir diners per la Maratò. I així totes les entitats que van col·laborar com Flexus Teatre, Associació de Dones, Orfeò de Flix, Ampa del CEIP, Ampa del IES, Club de Tennis,Anna Tallers, Gimnas Orus, Futbol Sala, Futbol, Club Patí Flix, La Llar dels Jubilats, La Uniò Social, Club Nautic, Les Sadanes, Ballet Laura………..i més que em deixo a qui els hi demano disculpes per la meva memoria!!!!

I no és el dia on algunes mares reprenen a la organització que té un clar espirit altruista i col·laborador, perquè la seva filla surt ara o més tard, si allí es veu o no es veu…….si sortirà la video o no sortirà……..NO ÉS EL MOMENT D’AIXÒ!!!!! És el moment de posar-se la mà a la butxaca i comprar les coses que s’ofereixen als diferents estants, siguin bones o dolentes, perquè del que es tracta es d’ ajudar i de recaptar diners!!!
Aquest any, ha estat el meu primer any en la organització de la Maratò juntament amb Flexus Teatre i l’Ajuntament de Flix i encara que potser algú és pot molestar, pensó que hem estat els pilans de la festa. I és per això que crec estar en disposició de dir que el proper any, les coses han de ser diferents i s’han de millorar en quant a l’organització, participació d’entitats i data de la Maratò.
Sé que els darrers anys, el Moto Club Flix encapçalat pel company Enric G, ha estat el puntal de la festa perquè és una persona amb un gran poder d’organització i amb un equip humà al darrera incansable i plenament solidari i col·laborador.
La nova junta del Moto Club Flix, ha heredat aquest equip humà, plenament participatiu i amb els que sense Ells no és podría fer res.
Es per això que vull felicitar a tots els membres del Moto Club Flix, per la seva participació i per la seva gran fidelitat a la nostra entitat.
Moltes gràcies a tots un cop més!!!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!