Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dissabte, 3 de març del 2012

Presa de Riba-roja / Mirador de la Ribera

Després de pujar dies enrera al Mirador de Riba-roja, va quedar pendent pujar al Mirador de la Ribera, que es troba situat a l'altre costat del riu Ebre i sobre la Serra de la Fatarella. Es un mirador des del que en un dia assolejat i sense boira, es poden veure molts pobles de la Ribera d'Ebre i dels voltants. O sigui, tot i que aquesta ruta ja l'havia fet i encara que no m'agrada repetir sortida, aquesta ocassiò s'ho mereixia. I lo prometut es deute!!.
A les 08h 20 hem deixat els cotxes passada la presa de Riba-roja, just a un camí que surt a esquerres. I des d'allí Raquel, Caco, Jaume B, Jaume M, Jose, Jordi, Eulogio i Jo, hem començat la ruta d'avui.
Es tractava d'anar cap a la Vall de Sant Francisco i fer cap a l'ermita que porta el mateix nom, on hem parat a esmorzar.






Agafant el Camí dels Valencians,



hem pujat fins dalt de tot de la Serra i agafant un camí a esquerres ( indicat), hem anat fins al Mirador de la Ribera. Avui, hi havia una mica de boirina i solament podiem veure Riba-roja, Flix, Ascò i mirant enrera la Pobla de Massaluca.


Més endavant, una sendera ens ha portat fins baix de tot de la muntanya on teniem els cotxes. La ruta i les vistes són precioses i això que tota la muntanya es cremar fa uns anys.





Be, una ruta molt bonica i amb molt bona companyia!!


Distància: 17.9 km.
Durada: 4h 29' ( amb aturades incloses)
Dificultat: Fàcil ( tot i que hi ha un parell de pujades, duretes.)
FOTOS DE LA RUTA
Elevation Profile

2 comentaris:

Jaume Masip Llop ha dit...

Ens ho hem passat força bé, les vistes, impressionants!

eva_yam ha dit...

una pssada de fotos!! veig que la ruta ha estat molt guapa!!

:(

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!