Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

divendres, 9 de novembre del 2007

Estem al segle XXI !!!

Sembla mentida, com vivint al segle on vivim, on quasi totes les coses estan inventades, on per fi el racisme esta molt mal vist, on la dona per fi comença a estar al lloc on li pertoca estar, on per fi la violència de gènere esta castigada, on per fi els abusos a menors estan perseguits i penats........on per fi es busca la igualtat entre totes les persones sense discriminació de raça ni de sexe, ens trobem una vegada més en un buit legal en mig de la societat, on s'han oblidat d'incloure als Pares Separats amb fills.
Aquest cop, a part de discriminar a un pare pel fet de ser home, se li ha negat la Custodia Compartida dels seus fills, pel fet de ser coix, argumentant que aquesta minusvàlia l'hi impediria poder exercir correctament de pare. No tinc paraules per explicar-me aquest fet indignant i totalment injust. Es podria argumentar qualsevol altra cosa, però pensar que una persona no pot fer de pare per ser coix.........
De ben segur que se l'hi permetrà passar una pensió alimenticia per cada fill, a més de abonar totes les despeses extraordinàries que és vagin presentant, ja que per això sí que serà apte i vàlid.
Però per compartir el temps dels seus fills al 50% amb la seva mare, gaudint d'igual manera de l'amor i l'estimació d'aquells fills als estima i adora, per això no és apte ni vàlid.
Senyors, crec que ja n'hi ha prou de discriminació cap als pares separats. Necessitem d'una vegada, que es compleixi allò tan bonic que diu : TOTHOM SOM IGUALS DAVANT LA LLEI.
I la única manera de ser-ho en aquest tema, és la CUSTODIA COMPARTIDA.
Endavant company!!!

1 comentari:

eva_yam ha dit...

tens tota la raó!! avui he llegit per una web el cas d'aq senyor i no hi ha dret!!!!! almenys que busquin una altra excusa per no donar-li però no aquesta!!!!!!

De totes formes crec que aquest cas jugarà un paper molt important de cara al futur!! espero que es faci justicia i que sigui un bon inici cap a la igualtat de tots!!!!!!

un petonàssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!