Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

divendres, 6 de juny del 2008

Ja arriba l'estiu!!!



Ja arriba l’estiu!!
Si, ja hi som. I amb ell, les vacances escolars dels nostres fills.
I com no pot ser d’un altra manera ( per desgràcia), els conflictes a l’hora de repartir els períodes de vacances amb un pare i l’altre.
I això que el “reglament “ ho diu ben clar:
“LA MITAD DE LAS VACACIONES DE NAVIDAD, SEMANA SANTA Y VERANO” . A Nadal i Setmana Santa, cap problema. Esta ben entès i fem la meitat cadascú. Però “verano”.......ja és més fotut !!
Els nens acaben el col·legi el dia 19 de juny i tornen a classe el dia 15 de setembre. Doncs per tothom esta clar que parlem de 87 dies, per tant correspon 44 dies amb un i 43 amb l’altre.
Això es “lo” just i a més el que dictamina la sentència. Doncs no !. Tot i repartint jo les vacances, perquè em pertoca fer-ho a mi, ho troben malament i han de dir alguna cosa.
La veritat, no sé de on treuen que les vacances escolars dels nens, són solament els mesos de juliol i agost. Devem de tindre sentències diferents?
Perquè esta clar que el texte no es pot interpretar d’un altra manera.
Però un altre cop, més del mateix!!!
I fins quan? Quan s’acabarà?
Una abraçada a tothom!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Enric!
jo he vist la sentència teva i sé el que hi posa. Evidentment, ho interpreto igual que tu perque no hi ha cap altra forma de fer-ho. Però perquè no poses al blog la sentència? per si algú no ho veu clar, potser d'aquesta manera.....
Cuida't!!
Carles

Anònim ha dit...

Hola Enric, soy Ana!
quizas tu amigo Carles tenga razón. A lo mejor lo suyo sea poner la sentencia por aquí y el que no lo vea claro, lo vera. ¿La madre tiene esa sentència? Aunque lo que esta claro, es que las vacaciones son los dias que tu dices, no solo los meses de julio y agosto. Nosotros lo hacemos asi, desde junio hasta septiembre.
Bueno enric , un abrazo.
Por cierto, llamame cuando puedas. Tengo algo para contarte.
Un beso!!

eva_yam ha dit...

Holes tato!! ja veig que les coses no canvien!! tant bonic que seria tot si hi hagués una bona comunicació!! si es que!!!

i com acabarà aq tema??? que se fa quan no esteu d'acord amb això?? se suposa que si et toca triar a tu i ja has fet les particions dels dies, heu de seguir amb el que has posat, nops??

Estic d'acord amb aquesta gent que t'ha escrit, potser podries escannejar l'apartat que parles de les vacances d'estiu!! així quedaria ben clar la interpretació de la sentencia!!

bé, quan puguis ja m'ho explicaràs al detall!!

un petonàssssssss ben gran!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!