Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dijous, 28 de gener del 2010

La Ribera d'Ebre i el Cementiri Nuclear

He escoltat per algun mitja d'informació, per algun blog i fins i tot per gent del carrer, que Flix era l'únic Ajuntament de la Ribera que estava en contra del Cementiri de Residus Nuclears. Llegint el bloc de Jaume, he vist que ell contestava a aquests comentaris amb unes dades. Les poso a continuació per qui vulgui llegir-les.

Durant les darreres hores s’ha dit per alguns mitjans que els ajuntaments de la Ribera d’Ebre donen suport a la candidatura d’Ascó
Després que ahir a Madrid l’AMAC va fer mans i mànigues per escenificar que la Ribera d’Ebre vol el cementiri de residus nuclears per boca d’alguns alcaldes (i només eren els de l’AMAC); la Federació Comarcal d’Esquerra de la Ribera d’Ebre vol recordar que:
1. 9 dels 14 ajuntaments de la Ribera d’Ebre estan posicionats (o ho faran els propers dies) en contra de la instal·lació del cementiri nuclear: Flix, Vinebre, la Torre de l’Espanyol, Móra d’Ebre, Ginestar, Benissanet, Tivissa, Miravet i Rasquera.
2. Flix, Vinebre, la Torre de l’Espanyol i Móra d’Ebre són de l’AMAC i hi estan en contra, com la Fatarella i Corbera d’Ebre a la Terra Alta, que també són de l’AMAC i també hi estan en contra.
3. Aquests 9 pobles representen un 69,5 % de la població de la Ribera d’Ebre. Per contra, els 5 pobles restants (que ni han debatut la moció als seus plenaris) suposen només un 30 % de la població. Queda clar que hi ha una gran majoria de municipis i de població en contra de la instal·lació del cementiri a la Ribera d’Ebre.
4. Que el mateix Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, en Ple i en Consell d’Alcaldes, es va posicionar en contra de la instal·lació a la comarca. La mostra més clara ha estat el lideratge institucional d’oposició que s’està duent a terme des del Consell, especialment els darrers dies.
Si voleu podeu llegir-ho al blog de Jaume.
Salutacions!

1 comentari:

Anònim ha dit...

La gente esta muy acalorada y discute por cualquier cosa que se diga acerca del Cementerio Nuclear. Lo malo es que se llega al ataque personal y a las mentiras.
Tambien he visto que se confunde la lucha actual con el No a las centrales nucleares y eso no es asi. Yo no soy de la Ribera, pero no quiero ese Cementerio en la Ribera d'Ebre porque solo se acuerdan de nosotros cuando no saben que hacer con la "mierda". Y antes que nadie diga nada ( por si acaso)soy de la Terra Alta.
¡Saludos!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!