Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

diumenge, 31 d’octubre del 2010

Flix-Ermita del Remei-Sebes




Aquest matí, hem deixat el cotxe al davant del Bonpreu i hem anat a fer una de les rutes que vam fer dies enrera, però amb algun que altre canvi.

Passant pel davant del Guissona per la carretera, agafem el desviament per la plana d’ame i per una sendera cap a l’Ermita del Remei de Flix. Una mica abans d’arribar, ens trobem una bassa del reg, amb un gran dipòsit i seguint pel camí, fem cap a una cruïlla amb un pal indicador, des d’on podem anar cap a l’Ermita del Remei o be cap a Sebes creuant la C-12. Agafem a l’esquerra el camí cap a Sebes. En arribar a la carretera, pugem la costa ( a esquerres) i hem d’agafar el segon camí que trobarem a la dreta. Un cop al camí, el primer desviament que trobarem a la dreta ens portaria cap a la costa l’Erola, però nosaltres hem de seguir endavant. El segon camí a la dreta que trobarem ( deixant de banda les entrades particulars que hi han), és el que hem d’agafar. Passarem per un Mas enorme on hi ha cavalls i molts animalets ( queda a la dreta) i més endavant sense deixar el camí principal farem cap a una cruïlla on hi ha un tancat amb vàlvules del reg. Agafem el camí de l’esquerra i a uns 50 metres veurem un pal indicador. A la dreta anirem cap a Riba-roja, però nosaltres agafem el camí a Sebes. La pròxima cruïlla que trobarem, serà de 4 camins amb un oliver al mig. Aquí, avui agafarem el camí del mig que ens porta directament fins el mas del Director i d’allí cap a Flix a buscar el cotxe.

El recorregut és molt fàcil, però no per això absent de bellesa.


Dificultat: Fàcil

Durada: 3h 26

Velocitat mitja: 4.8 km/h

Distància: 16.5 km

Veure ruta al Wikilog

3 comentaris:

enric ha dit...

Eva a mi si em funciona!

Anònim ha dit...

a veure si aq cop el puc deixar!!!

parlava de la ruta!! és maquíssima i sobretot per les vistes que ens anem trobant!!

és ruta fàcil, solament hi ha les costes del principi però com què son progressives no es noten!!

pos eso!!!!!!!! ahhhhh i que t'ha faltat parlar del nostre amic que hem fet amb aquesta sortida!! el gosset tant simpàtic!! jejeje

eva_yam

eva_yam ha dit...

tatooooooooooooo a veure si em passes les teves fotikis!! almenys la que surto jo!!!!!!!!!!!!!!

gracietesssssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!