Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimarts, 5 de juliol de 2011

Els meus gossets


No fa massa bon temps per a sortides llargues, ja que la calor que fa no es massa amiga de les caminades, però també penso que no he trobat el moment ni el lloc per anar-hi. Cada matí, això sí, faig els meus 6 km amb les meves mascotes, els meus gossets Buck i Black. El Buck com ja sabeu, el vaig anar a buscar a Pamplona a una protectora i el Black me'l vaig trobar a les muntanyes de Corbera juntament amb dos germans seus. Els altres dos, es van quedar a Mora amb una família que passava per davant de la protectora i en veure'ls es van emprendar d'ells. I el Black......em va guanyar el cor i va fer cap a casa. I la veritat es que la vaig encertar, ja que el Buck era un gos molt bo, però que tenia por a tots els gossos per un episodi que va patir de molt petit, al mossegar-lo un gos gran i fer-li mal. Des de les hores, no era massa amic dels gossos, per no dir gens. Quan va arribar el Black, vaig pensar de deixar-los uns dies separats i poc a poc anant fent que fossin amics, però vaig voler provar un primer contacte. La primera reacció del Buck, va ser dolenta, però després es va posar a olorar-lo i va canviar l'actitud. Es va posar a saltar invitant al Black a jugar amb ell. Cosa que va acceptat i des de les hores són carn i ungla. Però el més bo és que ara veu altres gossos i ja no es posa nerviós. Total, que el Black m'ha fet bo al Buck, tot i que para res era un gos dolent.
I cada matí, a les 08h marxem tots tres a fer la nostra caminada diaria pel terme de Montredons.

1 comentari:

eva_yam ha dit...

jejejej si si !! ha estat un gran encert el black per la vida del Buck!!

Jo no definiria al buck com dolent simplement té una energia molt alta i això feia que sempre estès bastant neguitós. (moltes ganes de jugar, moltes ganes de donar-te mimos, ...)

Però mai ha estat dolent ni agressiu simplement és la seva energia i crec que això ho notavem nosaltres i la resta de gossets.

Apart de la mala experiència que va tenir amb dos gossos quan era cadell!! tot va sumar!!

Ara amb el Black té una energia equilibrada ja què està tot el dia jugant i descarregant energia!! això fa moltísism!! apart el black li dona molta seguretat ja què està molt equilibrat i és molt tranquil.

De fet, amb la Danna i la Noa té un comportament excelent!! més que el Black ja què les respecta moltíssim i juga amb elles amb molt de tacte.


El black encara es cadellet i té un altre comportament amb ells ja què solament pensa amb jugar!! jejejeje

Tens una bona manada de gossets i son molts guapets!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
les meves nenes !!!