Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dilluns, 19 de maig del 2008

He llegit en un article, que el govern esta mirant d'ampliar les ajudes de 210€ que actualment es donen com ajut a joves emancipats, al col·lectiu de pares separats i divorciats. Sembla ser que d'una vegada, s'han donat compte de la greu situació econòmica en la que queda un pare separat amb fills, un cop es divorcia.
A part de quedarse sense els seus fills, es troba en la situació de tenir que fer front d'una hipoteca ( en la majoria dels casos) d'un pis on no viu ell, passar una pensió compensatòria a la seva ex-dona i una pensió alimenticia per als seus fills. Tot això sense contar amb el lloguer del pis on viu i totes les despeses que això genera.
És per això que molts pares separats, han d'acabar vivint amb els seus pares o amb altres companys, ja que és impossible fer front a totes les despeses que tenen.

Un cop més, em pregunto: si són conscients de la realitat diaria d'aquest colectiu, de la discriminació afectiva i econòmica que pateix, perquè no es decideix d'una vegada per totes a donar la Custodia Compartida en tots aquells casos que sigui viable donar-la, després d'estudiar-los? és la única manera d'acabar amb totes aquestes injusticies i discriminacions que estem patint els pares separats, pel sol fet de ser homes.
Una abraçada a tothom!

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola,Bona tarde.
Comparteixo el que dius,però permetem una puntualització.
Creec que no nomes es el pare,el que la seva situació economica se li capgira,majoritariament a la mare també,
son pocs els casos que el pare quedi en greu situació i la mare no.
creec que quant la mare en surt beneficiada,es perque el pare es pot permetre les despesses que se li demanen,
en un divorci a tots dos la seva situació economica fa un gir bastant notable.
A banda d´aixó,estic totalment d´acord,amb la Custodia Compartida.

Rep una forta encaixada.

1_mare

Anònim ha dit...

Hay padres que no pasan la pensión a su ex- pareja y lo minimo a sus hijos y ellas hacen lo posible por subir a los ñiños. A ellas tampoco les ayuda nadie pero lo consigen

enric ha dit...

Hola anònim!
tens raó en que hi ha pares que no passen la pensió als seus fills i que fins i tot es desentenen d'ells. Però de homes dolents i dones dolentes n'hi ha a tots els cole·lectius. Però jo parlo d'aquells homes que pagant religiosament la seva pensió alimenticia, queden en una situació precària, ja que a més de no poder veure als seus fills, a més no té diners per poder viure.
I on volia arribar el meu comentari, és a que totes aquestes irregularitats, s'acabarien aplicant la Custodia Compartida. I que quan una dona es troba sola amb fills que criar, tens raó que és molt dur i difícil fer-ho si no es té cap mena d'ajuda. Però també has d'admetre,que molts cops, no es deixen ajudar pel pare del seus fills a cuidar-los.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Creo que estas muy equivocado y para unos hijos no es mejor la custodia compartida.

Ah! la pension de los ñiños va de acuerdo con lo que gana un padre, al menos en mi caso

enric ha dit...

Be, no vull que això sigui un debat sobre la Custodia Compartida ni molt menys.PErò si dir que hi han molts estudis sobre això i tots donen com a resultat que el millor és la CC. En el meu cas si ho seria, per molts motius. Evidentment cadascu parla segons li va, però en general és el millor per a tots. I que la pensió va d'acord amb el que guanya el pare, és totalment incert.
Una abraçada!

Anònim ha dit...

Que en tu caso te dejaron en la estacada y sin ningun sitio donde dormir. Oh te dejó tu ex-pareja sin un duro, bueno sin un Euro

enric ha dit...

anònim, no he parlat en cap moment del meu cas en particular sino d'un article publicat i que he volgut comentar-lo. No parlo de ningú en concret però sí d'un fet que és comú en tot el colectiu i que s'acabaria aplicant la Custodia Compartida.
Una abraçada !

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!