Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

divendres, 16 d’octubre del 2009

Serra de la Fatarella




De bon matí he agafat el cotxe i he anat cap a la Fatarella. Un cop he pujat la costa i just on hi ha l'indicador cap a Riba-roja, he agafat un camí a dretes.
Allí he deixat el cotxe i desprès de tapar-me be, ja que feia una mica de fresca que amb el vent que bufava donava una bona sensació de fred, he començat la caminada.
Sol arrancar, no m'he pogut resistir a fer una foto d'Ascó, ja que com estava sortint el sol, doncs presentava una imatge preciosa. Llàstima que no ha sortit massa be i no he pogut plasmar la bellesa de la vista.
Be, doncs des d'aquí i per un camí que va bordejant la serra amb pujades i baixades he passat pels repetidors de TV i per un panell quadrat i molt gran que esta penjat. Feia molt temps que caminant per Monredons i també des del poble, em preguntava com seria allò que és veia penjat a la muntanya. Be doncs avui l'he pogut tocar. Crec que deu de ser un panell per reflectir ones, però si algú ho sap, doncs m'agradaria saber-ho.
I seguint caminant, he arribat a la punta l'home.
Després el camí segueix, però de cop comença a baixar i la baixada és realment forta. L'he baixat fins quasi el final, però com ja feia una horeta que estava caminant, he donat mitja volta ja que em quedava el camí de tornada fins el cotxe.
Un camí molt bonic, rodejat de bosc i amb unes vistes precioses del pas de l'Ase, Vinebre, Ascó, Flix i Riba-roja.

Durada: 2h
Dificultat: Fàcil ( excepte la baixada/pujada final)

1 comentari:

Unknown ha dit...

enhorabona pel nou look del blog , la foto inicial genial !

Quines caminades mes guais que et fots !
recuer2

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!