Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimarts, 13 d’abril del 2010

Campions de lliga!!!!!!



Aquest passat dissabte, el nostres alevins de la Escola de futbol, de la Juventut Esportiva de Flix, van assolir el primer lloc a la classificació del Campionat de lliga 2009-2010 de la Federació Catalana de futbol , 2ª divisió Aleví F-7 grup 10.
Aquest any s'ha notat un canvi molt gran en la forma i manera de jugar. Ja no jugaven tots a per la pilota sino, que jugaven cadascú al seu lloc i passant-se molt la pilota. Això els ha portat a guanyar quasi tots els partits i a fer disfrutar d'unes bones jornades de futbol als pares i assistents als partits.
Des del meu blog, vull felicitar a tots els jugadors de l'equip per la classificació obtinguda i pel bon joc que ens han oferit . Però no vull oblidar-me de felicitar als seus entrenadors durant aquests anys, Pepe, Climent....i en especial a l'entrenador actual Ruben, per la gran paciencia i per la bona feina feta.
Salutacions i enhorabona!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots! M'agraden molt les fotos que has posat!
Maria José

David ha dit...

Enhorabona xavals,we are the champions,com se nota que els veterans del flix som la referencia de les noves generacions ;)jeje.Ara a disfrutar-lo i a seguir treballant.

eva_yam ha dit...

felicitatsssssssssssssssssssss!!! l'altre dia m'ho explicava la meva mare, que fins i tot es van passejar per tots els carrers del poble per celebrar-ho!!!!!!!!
FELICITATS A TOTS!!!!!!!!!! i en especial al meu nebot Arnau que està fet un crack de la pilota!!!!!!!!!!!!!!

FELICITATSSSSSSSSSSSSSSSSSS

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!