Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dimecres, 28 d’abril del 2010

Propera sortida senderista!!!! DISSABTE DIA 1/05

Aquest cap de setmana, si no plou massa, m'agradaria fer alguna sortida bonica. Be, de fet totes ho són, perquè un cop ets a la montanya, tot és molt bonic i gratificant. costa preparar-la perquè no saps per on decidir-te.
Però be, més o menys ja ho he fet.
La primera opció, es la d'anar a Prat de Compte i fer el següent itinerari:
Pista de la Refoia – Els Viloubàs - Solana de Mateu – Pas de l’Escalerola - Coll de l’Escalerola – Barranc d’en Grilló – Bassa del coll Roig – Coll Roig – Forat de la Finella – Mola Grossa – Sendero dels Boixos - Coll de la Refoia – Crestas de l’Ortigó – Canal de l’Estarrossall – Els Viloubàs.
D'aquesta ruta, en podeu veure fotos i comentaris al blog del company Jose Luís http://todoseandara.blogspot.com/2010/04/el-subidor-de-lescalerola-la-mola.html.
Són uns 8 km de recorregut i de un grau de dificultat alt, però es pot fer be.
Photobucket
La segona opció, pot ser anar a llaberia per la Vall de Calàs. Una ruta molt bonica amb unes vistes, com no podia ser d'un altra manera, espectaculars. Són 13 km però de fàcil execució. Podeu veure les fotos de la ruta i l'altimetria, al blog del company Blanquejador: http://muntanyesdecolors.blogspot.com/2009/06/llaberia-per-la-vall-de-calas.html
De moment hi anirem Eva, Jose i jo, però qui vulgui s'hi pot apuntar. Trobo molta gent pel carrer que em diu que li faria gràcia vindre, però que no es decideix. Doncs aquest és el moment de començar a fer-ho. Vinga, ànims!!

1 comentari:

eva_yam ha dit...

la primera és motl guapa encara que la dificultat de puajades deu ni do!!!
i la segona sembla més planera i també és bonica!!!!!!

depenen de la gent que anem podem fer la 1ª o la 2ª!!

al final diumenge o dissabte??

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!