Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

divendres, 9 d’abril del 2010

XV Concentració Motociclista "Vila de Flix"



Ahir dijous i després d'una reunió "d'urgència" convocada per Abel al bar l'Escala, ens van trobar una vintena de socis del MC Club Flix, per tal d'aclarir diferents comentaris i diverses opinions que han anat sorgint al llarg d'aquests darrers dies. Opinions sorgides a partir de que s'anuncies que la XV Concentració quedava " cancelada".
Hi van haver molts malentesos que van portar a que hi hagués una mica de "malrotllo" entre els membres del MC. Però després d'aclarir les coses en una reunió molt ben portada pel nostre sots president Abel, es van poden sol·lucionar les divergències i entre tots vam trobar una sol·lució que ens ha portat a que la XV Concentració Motociclista "Vila de Flix", es celebri els dies 2 i 3 d'octubre d'aquests any sota el titol de MEMORIAL RODRI PETIT.

No cal entrar en detalls de que i com, ja que la roba bruta es renta a casa tal i com ha de correspondre a una gran família com la que som tots els membres del Moto Club Flix. Això sí, des de la meva banda, sí que vull demanar disculpes si a algú he ofés en algún dels meus comentaris, ja que en cap cas els he fet per criticar o desmereixer les accions de la junta del Club. Mai ho he fet i mai ho faré. Els meus comentaris han estat fets des de la sorpresa i des de la por de que una prova tan estimada per tots nosaltres es podés perdre. Però mai per criticar o desmereixer a la junta. Segurament que si, que tal i com diu Abel, les coses escrites poden i porten a males interpretacions.

Be, doncs solament resta dir que a partitr d'ara ens toca treballar per a seguir mantenint i si es posible pujar-la més, el bon nom de la nostra festa LA CONCENTRACIÓ MOTOCICLISTA "VILA DE FLIX".

Salutacions a tothom!

1 comentari:

eva_yam ha dit...

molt maco aquest escrit!!
petonetsssssssss

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!