Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

dilluns, 26 d’octubre del 2009

Mirador de la Ribera ( per Riba-roja d'Ebre)



Dissabte xerrant amb el meu germà Alex, gran aficionat a les bicis i en especial a la BTT, em va estar explicant rutes. Una de les que em va dir, va ser la del Mirador de la Ribera i avui dilluns, ja m'he aixecat amb la idea al cap de fer-la.
O sigui que a les 08h, he agafat el cotxe i he anat fins Riba-roja i direcció cap a la presa, he agafat el desviament cap a Santa Madrona ( abans de passar un pont que creua la via per baix).
Allí he deixat el cotxe i he començat a pujar costa. Els indicadors no posen res del Mirador, sinó que posa Riba-roja d'ebre- Les Modorres. Però jo l'he seguit. Tot és costa amunt i arriba un punt on trobem una bifurcació. El camí de l'esquerra ens portarà cap a la carretera de les Modorres i cap a Riba-roja, però el de la dreta ens portarà cap al mirador. Aquest punt no esta indicat, però tenint clar que volem pujar fins dalt de tot de la muntanya, no hi ha pèrdua. O sigui que agafem el camí a dretes i fins el mirador de la Ribera. La vista és preciosa i impressionant. Podem veure la presa de Riba-roja, Riba-roja, Almatret, Flix, Ascó, La torre i Vinebre. I si ens girem, veurem un poble al fons que crec que ha de ser la Pobla de Massaluca.
Estem doncs dalt de tot de la serra de la Fatarella i si seguim el camí, farem cap al poble. Però aquesta serà ja una altra ruta, ja que porto 1h30 caminant i encara ens manca la tornada cap al cotxe.

Durada: 2h 45
Dificultat: La primera part, dura ja que tot és pujada. Després, costa avall !!

1 comentari:

eva_yam ha dit...

ostres que guapa la 1ª foto!!!! quines vistes més autèntiques!!
ufffff però tot és costa!! aquí s'ha d'anar quan estiguem més en forma!! a veure si és aviat!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!