Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

diumenge, 4 d’abril del 2010

XV Concentració Motociclista "Vila de Flix"


Són les dotze de la nit i no em puc treure del cap el darrer missatge rebut de la direcció del MC Flix on em deia: El Moto Club Flix, en reunió d'ahir dia 1 d'abril de 2010 va decidir que, per diversos motius no durà a terme el que seria la "XV Concentració Motociclista Vila de Flix 2010" per així posposar-la al 2011.
Això m'ha provocat moltes impressions i molts pensaments, però el que més s'ha imposat, ha estat el de tristor i el de rabia. I dic rabia, no cap a les persones ni la organització de la prova reina del MC Flix, sino rabia pel fet de que una prova, una cel·lebració d'aquest tipus, que va costar suor i llàgrimes el poder-la posar en marxa, s'acabi d'aquesta manera. Entenc que aquest any ens trobem amb la enorme perdua d'un gran col·laborador i soci del Club, l'amic Xavier conegut entre tots els motards com a Rodri petit, però personalment crec que aquest fet encara ens ha de de dur més a fer-la. Tan en memòria a Ell, com per respecte al seu pare i amic Rodri, i pel seu avi i col·laborador incondicional Rodri pare, Juanito. Perquè encara que ells no tinguin ganes de res, crec que es mereixen que des del MC Flix se l'hi faci un homenatge al seu fill i quina millor manera que dedicant-li una Concentració d'allò que Ell més estimava, La moto?
Sol per això i perquè s'ho mereixen, crec que s'haurien de superar tots els entrebancs i problemes que hi puguin haver.

M'he posat a pensar amb els començaments de la Concentració, cosa que em va impulsar a fer un post a l'any 2008 (http://elraconetdenric.blogspot.com/2008/05/concentraci-motociclista-vila-de-flix.html) i he reviscut de nou els inicis de la nostra festa de la moto. Una festa que ha portat el nom de Flix i de la seva afició per la moto, a tots els llocs d'Espanya i fins i tot de l'estranger.
No deixem que es perdi aquesta gran festa de la Moto al poble de Flix i lluitem per la seva continuïtat!.

9 comentaris:

eva_yam ha dit...

l'article del 2008 és maquíssim l'he tornat a llegir i m'han vingut molts bons records!!

sobre això d'aquest any de la concentració, com és lògic, ho trobo molt malament!!!!!

Si es deixa de fer aquest any és perdrà la concentració de motos!!

els motius exactes no els sé ja què ho he pogut anar a les reunions dels dijous per saber-ho!!
però per fer-ho bé s'hagués tingut de fer una reunió general extraordinaria per comentar el problema que hi ha i decidir entre tots el socis que se fa ja què això no es pot decidir amb una trobada setmanal perquè la concentració de motos és l'activitat principal del moto club!!!!!


la veritat és que no entenc res!!
és una festa molt maca i que li tinc molt de carinyo i em sap molt de greu que es perdi!!

Anònim ha dit...

Jo no fa massa temps que hi estic al MC Flix, només he viscut les 4 últimes concentracions i d'aquestes només la última com a col·laboradora i penso que un acte com aquest no hauria d'acabar-se així i molt menys aquest any.

Penso que s’haurien de parlar més bé les coses i decidir-ho amb tots i cadascun dels que ens hi estem allí pencant tot el cap de setmana per a que tot surti com s'ha pensat.

Suposo que els seus motius tindran, però una assemblea per a explicar-los tampoc estaria malament.

Però s'ha de recordar que per sort o desgracia hi ha molta gent que segueix aq festa!!!

MARTA FIGUERAS

enric ha dit...

Eva ,Marta teniu tota la raò. El MC Flix solament té una activitat a l'any que és la Concentració Motociclista " Vila de Flix" i personalment i sense ànim de crear mal rotllo crec que anular-la després d'haver dit a la reunió general que és feia i al mes que és feia, no és pot fer en una reunió de bar. Al menys penso que és una celebració prou important pels socis com per a fer una reunió general extraordinaria i explicar els motius que han dut a terme l'anulació de la festa més emblemàtica del MC Flix. Com molt be dius, no tots podem anar a les reunions del dijous, per diferents motius, però el dia de la concentració sóm molts el que hi anem a colaborar i a treballar, que crec i torno a dir sense cap tipus de mal rotllo, que ens mereixem una explicació.

Unknown ha dit...

Com molts dels socis i que hem escrit aqui, quan vaig rebre el correu sobre que s'anulava la concentració em va decepcionar molt, primer per desconeixer els motius i el segon el que ja hem comentat perque aquest any havia de ser l'homenatge a Rodri. S'ho mereixen ja que sense aquesta familia que sempre colaborava a la concentracio i en molts d'actes no seria el mateix. S'hauria de fer per respecte i perque es la base del motoclub, una festa del territori i amb reso. Penseu en la gent que venen de ben lluny expressament, milers de kilometres amb una ilusió: compartir i disfrutar amb les motos. No solament es una concentracio, es un sentiment. Fa poquet que estic al motoclub i potser no conec prou les causes, pero el que si que tinc clar es que quan em vaig apuntar tenia clar que niria a la concentració com a homenatge a Rodri, perque al igual que molts li debem.
Acabar dient que les maneres en que es va notificar amb un correu dient: "en una reunio a dia 1 d'abril", quina reunió? acas es va notificar de que hi hauria assamblea de tots els socis? Jo personalment no vaig rebre cap notificació.
Ho sento per haverme extes en aquest escrit pero ho veia necesari.
Adeu
Didac

enric ha dit...

Didac, completament d'acord amb tu.
gràcies per escriure i per deixar la teva opinió.

Anònim ha dit...

La veritat es que jo no vull creure que no es farà, crec que es una festa molt bonica i que els motards la esperen tot el any a que arribi el moment. I crec que aquest any més que mai es tindria de fer la festa, en honor a Xavier i a tota la seva família però sobre tot a ell perquè se que la esperava en molta il•lusió i moltes ganes. Crec que es motiu suficient per intentar fer tot el possible per a que es dugui a terme “La Concentració”. Suposo que els seus motius tindran per a cancel•lar-la però crec que tot en voluntat i ganes es pot solucionar.
Molts bsss

Elia

Marta Figueras ha dit...

Intentar aclarir alguna coseta…sense ofendre a ningú!!

Segueixo pensant que aquest any no pot faltar la nostra 15ª concentració, i seguiré intentant convèncer al personal per a tirar-ho endavant.

Però no comparteixo l’opinió de que el MC FLIX només faci una activitat l’any.
Per mi totes les sortides des de agafar la moto per anar a fer un cafè al poble del costat, fins arribar a qualsevol de les llargues rutes per arribar a varies concentracions o quedades de motards, passant per anar a buscar la flama per la foguera de Sant Joan, la tarda d’activitat motera que es munta durant les Festes Majors del nostre poble, la tarda que passem amb les nostres motos col•laborant per qualsevol causa, sigui la que sigui, per mi tot això són activitats que pensa, prepara i organitza el MC FLIX.

enric ha dit...

Be Marta, per mi qualsevol cosa que faci amb moto, caminant o estan en algun lloc ja és una activitat del MC Flix. Jo vaig molt a caminar i quasi sempre porto la samarreta del MC i no perque no en tingui altres, sino per ensenyar i donar a coneixer el nom del MC per tot arreu, del qual m'en sento molt orgullos. Però amb aquesta expressió em referia a que la Concentració és la única prova federada on hi pot participar tothom i en concret tots els socis del MC Flix. No oblidem que la majoria dels socis no tenen moto i no poden gaudir d'una sortideta en moto. Per exemple: a casa meva som 6 socis, els nens, la Joa i jo. I amb moto sol hi podem anar dos. Però la diada de la Concentració, tots l'estan esperant en "candeletes" per poder vindre, i gaudir de "la moto". No vull desmereixer cap cosa que fa el MC, sino tot el contrari. Repeteixo que els fet de ser la unica activitat "amb cara i ulls" és pel fet d'estar federada i constar al ambit motocicliste. Si tu preguntes a la federació les activitats del MC Flix, et diran la Concentració. Espero haber-me explicat prou be.
Salutacions

Anònim ha dit...

Se va a armar un follón que no sabe ni donde sa metio...........

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!