Benvinguts al meu Blog >......Desitjo que us agradi !!!Deixa'm un missatge>enricc38@hotmail.com----

DICCIONARI FLIXANCO ( blog d'Eva)

diumenge, 28 de febrer del 2010

Senderisme a Flix: Tivissa- Los Borjos- Cova de la Gralla- Pujador de Blaiet- Punta la Puça- Grau de Margalef- Barranc de la Foix

Clica al damunt de la foto i veuràs les cabres!!





Aquest matí m'he despertat amb el negit de que ahir no havia fet la feina i en veure que el temps pintava molt be i que la predicció dels meteoròlegs també era bona, doncs he agafat la motxilla i me'n he anat cap a Tivissa. En arribar allí, bufava una mica de vent, però res que em pogués tirar enrere de pujar a la muntanya.
O sigui que he deixat el cotxe al poliesportiu de Tivissa i al final del carrer, he agafat el camí de pujada cap al Borjos.
Tot des de la mateixa sortida, és impressionant: la roca cabells mirant-te desafiant des de dalt, el bosc dels borjos tot ufanós, el barranc dels borjos, la cova de la gralla, el racó de boquers, el pujador de Blaiet, la punta la Puça amb les seves meravelloses vistes on pots veure des d'Ascó per un costat i fins el mar per l'altre, passant per la mola de Colldejou; el grau de Margalef, la roca cabells i la impressionant baixada per una cordada fins al barranc de la foix.
Però el que més m'ha impressionat de tot i m'ha alegrat el dia, ha estat veure quatre cabres pasturant pel vesant de muntanya. Ha estat lo millor del matí!
El company Jose Luís, em va avisar del risc de trobar-me molts arbres caiguts i la veritat és que el camí fins quasi el pujador de blaiet, era tota una cursa de salt d'arbres caiguts. Esta molt brut i costa de passar. També he de dir que he fet cas al company Joan i he pujat per la via ferrata del pujador de Blaiet. No ho havia fet mai i la veritat és que és molt fàcil i divertit.
Be, una nova sortida molt divertida i bonica que s'ha de repetir per un altra banda.
Salutacions a tots!!

Durada: 3h 17
Dificultat: Moderada
Alçada: 680 m ( 350 metres de desnivell)
Distància: 8.4 km

4 comentaris:

eva_yam ha dit...

jejejje ets cervelló xavalin!!!!!!!! de ideess fixes! :)
ja veig que no et vas poder aguantar!!
que guapes les fotos!! pel que m'has explicat és una bona sortida i de fàcil no ho sembla pas!!
a veure si la fem un altre dia tots!!

petonetssssssss

José Luis Ordovás Sariñena ha dit...

Gracias por la información, enric. Ya me imaginaba el desastre...
Saludos

Andreu ha dit...

Soc de Canyelles (Garraf) i ving tot subint per aquestes terres ja que tinc uns amics a Benissanet. El dia 2 d' abril he fet aquesta ruta prenent les teves resenyes, et felicito ja que he disfrutat molt, llástima de la ruta de pujada que hi habien molts abres caiguts. Per tot lo demés perfecte bon día i molt bones vistes.

Andreu

enric ha dit...

Me'n alegro Andreu que t'hagin servit les meves dades i que hagis gaudit d'una bona ruta. La veritat és que les rutes per Tivissa són precioses. Jo hi vaig tornar el dia 3 per un altre lloc i també perfecte.
Salutacions!!

Les meves fotos !!!

enricc

enricc
Les meves nenes !!!